Xavier Villacampa este noul director al Teritoriului din TarragonaXavier Villacampa Villacampa a fost numit în această dimineață în funcția de director al Serviciilor Teritoriale din Tarragona, în locul lui Trinitat Castro Salomó.

Născut în Tarragona, Villacampa a absolvit Arhitectură la Universitatea Rovira i Virgili și Arhitectură Tehnică la Universitatea Ramon Llull și Universitatea Politehnică din Catalonia. De asemenea, a absolvit o diplomă postuniversitară în Drept Urban la Universitatea Rovira i Virgili.

În prezent lucra ca tehnician municipal pentru rapoarte de urbanism și autorizare la Consiliul Local al orașului Tarragona, funcție pe care o ocupa din 2001. De asemenea, a fost membru al Comisiei Teritoriale pentru Urbanism din Camp de Tarragona, în calitate de reprezentant al Col· Asociația Aparatelor și Arhitecților Tehnici din Tarragona (COAATT).

Totodată, a realizat proiecte și management de lucrări în calitate de arhitect și arhitect tehnic în afara municipiului Tarragona. În plus, a fost coordonator și profesor al cursului de pregătire pentru examenele tehnice susținut periodic de COAATT.

sursă: Xavier Villacampa Villacampa, noul director al Serviciilor Teritoriale ale Teritoriului din Tarragona