#Torrejon – • Elevii de 5 ani de la Învățământul preșcolar din acest centru educațional din Torrejon au realizat un scurtmetraj pentru a participa la acest concurs lansat de platforma Cultura Inquieta în colaborare cu Iberdrola

• În acest fel, centrul educațional Torrejon s-a alăturat Zilei Internaționale a Femeii și Fetelor în Știință care a avut loc pe 11 februarie, realizând un scurtmetraj despre femeia care a dus bărbatul pe Lună: fizicianul, inginerul spațial și matematicianul, Katherine Coleman, să participe la acest concurs care își propune să dea vizibilitate acelor femei care au făcut ceva prima

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii și Fetelor în Știință care a fost sărbătorită pe 11 februarie, școala Miguel Hernández a participat la cea de-a treia ediție a concursului de microcinema „Povești de pionierat în 60 de secunde” care își propune să dea vizibilitate acelor femei. care a făcut ceva primul. În acest fel, elevii de 5 ani de la Educația timpurie din acest centru educațional din Torrejon au realizat un scurtmetraj despre femeia care a dus bărbatul pe Lună, fizicianul, inginerul spațial și matematicianul, Katherine Coleman, pentru a participa la acest concurs lansat de platforma Cultura Inquieta în colaborare cu Iberdrola.

Torrejón de Ardoz, 22 februarie 2023. Două ediții nu au fost suficiente pentru a găzdui toate vocile feminine care, de-a lungul istoriei, au îndrăznit să fie primele, să fie cele curajoase care au deschis calea tuturor acelor femei care continuă să dărâme ziduri. pentru a construi o lume dreaptă și egală. Din acest motiv și pentru a le onora pe toți, acest concurs a fost organizat din nou la a treia ediție, școala Miguel Hernández din Torrejón de Ardoz a dorit să participe.

Și, deși nu au fost câștigătoare, a indicat consilierul pentru Educație, Asistență Socială și Imigrare, Rubén Martínez, „Vă felicit pentru că v-ați alăturat Zilei Internaționale a Femeii și Fetelor în Știință, demonstrându-vă creativitatea și talentul și spunând povestea unei femei care a fost înaintea timpului său pentru a îmbunătăți lumea, într-un concurs care a avut ca protagoniste femei grozave și eroine anonime care le-au revoluționat mediile mici cu acțiuni mari”.

Sursa: Școala Miguel Hernández participă la cea de-a treia ediție a concursului de microcinema „Povești de pionierat în 60 de secunde”