#Madrid –

În 2022 a fost deja premiat ca centru public cu cel mai bun management

Spitalul Universitar Puerta de Hierro Majadahonda, aparținând rețelei de sănătate publică a Comunității Madrid, a fost recunoscut drept spitalul din Spania cu cele mai bune lucrări în umanizarea sănătății în cea de-a noua ediție a premiilor din publicația digitală de specialitate „New Medical”. Economie’. ‘.

Directorul general al Spitalului Universitar Puerta de Hierro Majadahonda, dr. Julio G. Pondal, și directorul de Nursing și președintele Comisiei de umanizare și calitate percepută, Almudena Santano, au colectat premiul de la ministrul sănătății comunitare din Madrid, Fátima Matute . Această ediție, desfășurată în Auditoriul Spitalului Clinic San Carlos, din capitală, a reunit peste 250 de profesioniști din sector.

Anul trecut, în ediția precedentă, Spitalul Puerta de Hierro era deja recunoscut de această publicație ca centru public cu cel mai bun management alături de Spitalul Virgen de Valme, din Sevilla.

Publicația Noua economie medicală prezintă aceste premii anuale pentru a recunoaște munca profesioniștilor, a administrației și a tuturor acelor entități care au contribuit în mod semnificativ la dezvoltarea biomedicinei și științelor sănătății în Spania și care au menținut experiența inovatoare, de cercetare, de management și de pacient în anul 2023.

Sursa: Comunitatea Madrid – Spitalul Universitar Puerta de Hierro Majadahonda, recunoscut în Premiile „Noua economie medicală” pentru munca sa în umanizarea asistenței medicale