#AlcaladeHenares – Consiliul Local Alcalá de Henares, prin EPE „Dezvoltare Alcalá”, oferă antreprenorilor, lucrătorilor independenți și companiilor o nouă ediție actualizată a sesiunilor de formare gratuite pentru promovarea culturii antreprenoriale în municipiul nostru. Începând de joi, 7 martie, aceste sesiuni de training vor începe în Spațiul Inițiative de Afaceri.

Unul dintre obiectivele entității publice este acela de a promova formarea ca element esențial de perfecționare în domeniul profesional și de afaceri și astfel să promoveze dezvoltarea socioeconomică a municipiului. Aceste sesiuni de formare sunt destinate lucrătorilor independenți, antreprenorilor, IMM-urilor și oricărei persoane din Alcalá de Henares sau din cercul lor de influență care dorește să se angajeze pe cont propriu.

Toate sesiunile de instruire sunt gratuite și se vor desfășura la Spațiul pentru Inițiative de Afaceri (Calle Blas Cabrera, 23, 28806 Alcalá de Henares). Persoanele interesate se pot înscrie prin acest formular, până la ocuparea locurilor.

„Aceste sesiuni de formare, inclusiv întâlniri, au fost lansate în 2014, la care au participat până acum peste 800 de persoane. Lucrăm pentru a crea un ecosistem care favorizează antreprenoriatul și managementul eficient al afacerilor. Oricine are o mentalitate antreprenorială și interes pentru formare și actualizare va găsi în aceste conferințe, care se vor desfășura în Spațiul de Inițiative de Afaceri al „Dezvoltare Alcalá””, un proiect interesant și o modalitate bună de a face față viitorului,” cometariu Antonio PenalverConsilier Dezvoltare Economică și Ocuparea Forței de Muncă „Este un instrument foarte important și util pentru antreprenorii care caută formare, informații și ajutor pentru a-și începe afacerile.” Adăuga.

Pilonul de bază pe care se bazează proiectul este caracterul practic al disciplinelor predate. Este un itinerar eminamente practic, în care, prin experiența oamenilor de afaceri și a profesioniștilor de prestigiu recunoscut, sunt explicate cele mai relevante aspecte de care trebuie să ții cont atunci când demarează o afacere.

Aceste sesiuni sunt întărite cu inițiative care se vor desfășura în sălile de antreprenoriat ale unora dintre centrele de cunoaștere din orașul nostru.Aceste săli de clasă sunt pentru studenți, un nod de resurse care vizează implicarea tinerilor în inovare și antreprenoriat.

Zona Antreprenorilor din „Dezvoltare Alcalá” Prin acest tip de conferință își propune să susțină inițiativele de afaceri care apar în orașul nostru și de aceea, nu este doar un ciclu de formare, este tot ceea ce această zonă poate oferi cetățeanului și centrelor de cunoaștere: este #EIE, Adică spațiul în care îți poți desfășura activitatea antreprenorială, este #PAE (Punctul de Serviciu Telematic pentru Antreprenori), este consilierea și sprijinul pentru antreprenori, precum și recunoașterea noastră a activității lor antreprenoriale, prin intermediul #PremiosAlcaláEmprende.

Sursa: Alcalá Desarrollo lansează o nouă ediție reînnoită a sesiunilor de formare pentru antreprenori și companii