#Torrejon – • Această inițiativă, care promovează concilierea vieții de familie cu cea profesională, se adresează copiilor între 3 și 12 ani.

• Înscrierea se poate face personal la Direcția Educație, situată pe strada Boyeros, 5 de luni până vineri de la 9:00 la 14:00; prin telefon 91 678 25 60 și prin e-mail la colevacaciones@ayto-torrejon.es Înregistrarea se poate face și electronic prin codul QR aflat pe afișele Colevacaciones și pe site-ul municipal: www.ayto -torrejon.es

• Acestea se vor desfășura în Tabăra de activități de 1 Mai (str. Budapesta, 2) în perioada 22, 25, 26 și 27 martie și 1 aprilie și se pot desfășura în zile individuale sau program complet. Programul este de la 9:00 la 14:00 cu posibilitatea de a fi prelungit de la 7:30 la 9:00 (inclusiv micul dejun) și de la 14:00 la 16:30 (inclusiv prânz)

Perioada de înscrieri pentru Vacanțele de Paște a început și va rămâne deschisă până la ocuparea locurilor. Primarul, Alejandro Navarro Prieto, a prezentat în această dimineață inițiativa, care promovează concilierea vieții de familie cu cea profesională, și se adresează copiilor între 3 și 12 ani. Înscrierile se pot face personal la Direcția Educație, situată pe strada Boyeros, 5 de luni până vineri de la 9:00 la 14:00; prin telefon 91 678 25 60 și prin e-mail la colevacaciones@ayto-torrejon.es Înregistrarea se poate face și electronic prin codul QR aflat pe afișele Colevacaciones și pe site-ul municipal: www.ayto -torrejon.es

Torrejón de Ardoz, 5 martie 2024. Se apropie Paștele și odată cu el și sărbătorile pentru cei mici din casă care nu au cursuri și singura lor preocupare este să se distreze și să se joace. Cu toate acestea, pentru părinții lor zilele acestea pot deveni o problemă, deoarece nu toate familiile au posibilitatea de a-și concilia viața profesională cu vacanțele copiilor. Din acest motiv, Consiliul Municipal Torrejón, prin Departamentul său de Educație, a lansat din nou o nouă ediție a „Colevacaciones”.

„Este un program recreativ-educativ prin care se oferă o alternativă acelor copii ai căror părinți lucrează dimineața. În acest fel, copiii pot petrece între orele 7:30 și 16:30 într-una dintre școlile orașului, într-un mod diferit decât în ​​restul anului, interacționând cu alți copii de vârsta lor, în același timp în care învață. jucându-vă și distrați-vă”, a spus primarul, Alejandro Navarro Prieto.

Cu această ocazie, acestea se vor desfășura în Tabăra de Activități de 1 Mai (str. Budapesta, 2) în zilele de 22, 25, 26, 27 martie și 1 aprilie și pot fi susținute în zile individuale sau program complet.

Sursa: Perioada de înscrieri pentru Sărbătorile Pascale a început și va rămâne deschisă până la ocuparea locurilor.