#Madrid –

Comunitatea Madrid va construi terenurile Pozuelo de Alarcón pe un teren de 9.000 de metri pătrați. Ministrul Președinției, Justiției și Administrației Locale, Miguel Ángel García Martín, a vizitat astăzi terenul pe care va fi construit acest complex, de care vor beneficia 88.500 de cetățeni.

García Martín a subliniat că Executivul regional continuă să lucreze „la îmbunătățirea acestor infrastructuri pentru a le face mai moderne și mai accesibile atât pentru profesioniștii care lucrează în ele, cât și pentru cetățeni și, astfel, pentru a realiza o Justiție mai agilă și mai eficientă”.

Odată finalizat anteproiectul, se va proceda acum la licitație pentru întocmirea proiectului de bază și de execuție și a lucrărilor ulterioare ale acestuia, a cărui perioadă de execuție estimată este de 24 de luni. Facilitățile sale vor găzdui patru Judecători de Primă Instanță și Urmărire – cu spațiu rezervat pentru încă două –, fiecare dintre ele având sala de judecată proprie, precum și birourile Decanat și Parchet. În plus, va avea săli de nuntă, o bibliotecă, un birou pentru asistența victimelor infracțiunilor, o cameră Gesell pentru o mai mare intimitate a victimei și săli pentru experți criminaliști, asistenți sociali, psihologi, avocați și avocați.

Distribuit pe trei etaje, acesta va fi amplasat pe strada Extremadura din municipiu. Proprietatea va fi funcțională și va avea un consum de energie aproape zero, ceea ce reprezintă economii semnificative. De asemenea, va fi accesibil tuturor oamenilor și va fi un etalon în design și funcționalitate.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid va construi terenurile Pozuelo de Alarcón pe un teren de 9.000 de metri pătrați