#Torrejon – • Delegația Pinto se alătură unei lungi liste de reprezentanțe care au fost interesate să cunoască dispozitivele de securitate din Torrejón

• Delegația Pinto a fost însoțită de primarul, Alejandro Navarro Prieto, de consilierul pentru Securitate, Alberto Cantalejo, și de comisarul poliției locale din Torrejón de Ardoz, Miguel Parra, care le-au explicat funcționarea acestor dispozitive care, împreună odată cu creșterea resurselor și agenților personalului Poliției Locale și coordonarea excelentă cu alte forțe de poliție, a făcut posibilă reducerea semnificativă a criminalității în Torrejón în ultimii ani, trecând de la a fi unul dintre cele mai sigure orașe din Comunitatea Madrid și Spania , conform datelor oficiale

• Acestea sunt trei sisteme de securitate tehnologică de pionierat în Spania, cum ar fi Meeting Points; sistemul de detectare a plăcuțelor de înmatriculare pentru vehicule furate sau suspecte și terminalele mobile pentru violență de gen, la care se adaugă acum pistolul taser, un nou dispozitiv electronic de control, care are încorporată o cameră personală care se activează în momentul în care este utilizat și permite înregistrând fiecare spectacol în care agentul a trebuit să folosească acest artefact. Aproape 50 de agenți Torrejoneros au pregătirea necesară în utilizarea acestor pistoale taser, care servesc la imobilizarea infractorilor fără a folosi arme de foc sau a provoca răni. În plus, au vizitat galeria de trageri și CECON, unde se află toate camerele care monitorizează orașul.

• În acest sens, Las Rozas, Albacete, Valencia, Oviedo, Torrelodones, Valmojado, Sevilla, La Coruña și Las Palmas, printre alte orașe, au fost interesate să vadă cum funcționează securitatea în oraș, vizitând Centrul de Control. De asemenea, au aflat de aproape sistemele de pionierat Torrejoneros responsabile de securitatea diferitelor organizații și instituții din Spania, precum și delegații internaționale din Malta, Mosul, Vietnam, Filipine și Bulgaria.

Primarul, Alejandro Navarro Prieto, și consilierul pentru securitate, Alberto Cantalejo, însoțiți de comisarul poliției locale din Torrejón de Ardoz, Miguel Parra, l-au primit în această dimineață pe consilierul din Pinto, Salomón Aguado și pe cei responsabili cu securitatea acestei municipalități. , care au vizitat Centrul de Securitate al Poliției Locale din Torrejón de Ardoz pentru a afla despre sistemele tehnologice de pionierat din Spania pe care le are orașul. Tuturor acestora li s-a explicat funcționarea acestor dispozitive, ceea ce, împreună cu creșterea resurselor și agenților personalului Poliției Locale și coordonarea excelentă cu alte forțe de poliție, a făcut posibilă reducerea semnificativă a criminalității în Torrejón în ultima perioadă. ani, a trecut de la a fi unul dintre cele mai nesigure orașe din Comunitatea Madrid la a fi unul dintre orașele cu cele mai scăzute rate ale criminalității din întreaga regiune, potrivit ultimelor date oficiale.

Torrejón de Ardoz, 16 mai 2024. Delegația Pinto a fost însoțită de primarul, Alejandro Navarro Prieto, de consilierul pentru securitate, Alberto Cantalejo și de comisarul poliției locale din Torrejón de Ardoz, Miguel Parra, care a explicat funcționarea acestor dispozitive care, împreună cu creșterea resurselor și agenților personalului Poliției Locale și coordonarea excelentă cu alte forțe de poliție, a făcut posibilă reducerea semnificativă a criminalității în Torrejón în ultimii ani, trecerea fiind unul dintre cele mai sigure orașe din Comunitatea Madrid și Spania, conform datelor oficiale.

Acestea sunt trei sisteme de securitate tehnologică de pionierat în Spania, cum ar fi Punctele de întâlnire; sistemul de detectare a plăcuțelor de înmatriculare pentru vehicule furate sau suspecte și terminalele mobile pentru violență de gen, la care se adaugă acum pistolul taser, un nou dispozitiv electronic de control, care are încorporată o cameră personală care se activează în momentul în care este utilizat și permite înregistrând fiecare spectacol în care agentul a trebuit să folosească acest artefact. Aproape 50 de agenți Torrejoneros au pregătirea necesară în utilizarea acestor pistoale taser, care servesc la imobilizarea infractorilor fără a folosi arme de foc sau a provoca răni. În plus, au vizitat galeria de împușcături și CECON, unde se află toate camerele care monitorizează orașul.

În acest sens, Las Rozas, Albacete, Valencia, Oviedo, Torrelodones, Valmojado, Sevilla, La Coruña și Las Palmas, printre alte orașe, au fost interesate să vadă cum funcționează securitatea în oraș, vizitând Centrul de Control. De asemenea, au aflat de aproape sistemele de pionierat Torrejoneros responsabile de securitatea diferitelor organizații și instituții din Spania, precum și delegații internaționale din Malta, Mosul, Vietnam, Filipine și Bulgaria.

Sursa: Primarul din Pinto și oficiali de securitate ai acestui municipiu au vizitat Centrul de Securitate al Poliției Locale pentru…