#Spania – Ministrul Sănătății, Mónica García, și ministrul Sănătății al statului Palestina, Maged Abu Ramadan.

Distribuie pe Ministrul Sănătății, Mónica García, a avut o întâlnire bilaterală miercuri cu ministrul Sănătății din Statul Palestina, Maged Abu Ramadan, pentru a aborda problemele de cooperare în domeniul sănătății, în cadrul Adunării Mondiale a Sănătății a OMS.

Ministrul palestinian și-a exprimat recunoștința profundă pentru recunoașterea de către Spania a Statului Palestina și a lăudat rolul de lider internațional al Guvernului Spaniei în promovarea păcii.

În cadrul întâlnirii s-a discutat recenta inițiativă a Ministerului Spaniol al Sănătății de a primi aproximativ treizeci de fete și băieți palestinieni în spitale spaniole, unde vor primi tratament pentru cancer, răni cauzate de bombardamente și alte boli grave.

De asemenea, a fost evidențiată importanța continuării îndreptării către o pace stabilă și durabilă bazată pe soluția cu două state. „Trebuie să ne depunem toate eforturile pentru a intensifica sprijinul umanitar și a ajunge la o încetare imediată a focului.”a declarat ministrul.

Mai multe stiri La adunarea Organizației Mondiale a Sănătății, Mónica García denunță gravul… Sursa: Guvernul Spaniei – Mónica García se întâlnește cu ministrul Sănătății din Palestina pentru a colabora în fața crizei de sănătate din Gaza