#Madrid –

Comunitatea Madrid va desfășura aproape 30 de activități la South Summit 2024 conduse de startup-uri, antreprenori și reprezentanți instituționali care vor prezenta cele mai recente inițiative ale guvernului regional în materie de tehnologie, procesare a datelor sau promovare a talentelor, printre altele.

Executivul regional investește 800.000 de euro în această întâlnire, care include organizarea de mese rotunde și conferințe conduse de experți, pe lângă faptul că are propriul stand. În acest spațiu vor fi organizate discuții de antreprenoriat, iar companiile selectate prin Madrid Abierto, un proiect al Administrației autonome și Campus PATIO pentru a facilita schimbarea generațională în companii, vor desfășura startup-uri Madrid.

De asemenea, vor fi anunțate proiecte privind sănătatea, mediul și educația, și va exista reprezentanță din partea Comunității Madrid la diferitele conferințe și colocvii care vor avea loc la acest eveniment internațional între 5 și 7 iunie în La Nave de Villaverde din capitală.

Din 2012, regiunea Madrid a găzduit cel mai mare târg din sector care conectează companii emergente, instituții, corporații și investitori pentru a genera oportunități de inovare și noi afaceri. În 2023 Summit-ul de Sud Madrid Acesta a reunit 17.000 de participanți din 125 de țări și a prezentat peste 6.500 de antreprenori și peste 2.000 de investitori, cu un portofoliu aproximativ de 326 de miliarde de dolari și aproape 300 de fonduri internaționale de investiții.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid va desfășura aproape 30 de activități la South Summit 2024 cu startup-uri și proiecte regionale