#Torrejon – • Evenimentul a avut și o componentă de solidaritate, iar banii strânși din înscrieri au fost către Asociația de Scleroză Multiplă din Torrejón de Ardoz (ADEMTA)

• Printre multe alte titluri, a fost campioană mondială și europeană la box, și-a încheiat cariera în urmă cu un an proclamându-se campioana Spaniei la categoria super welter.
Sâmbăta trecută, 1 iunie, Școala de box Torrejón a CD Parque Cataluña, cu directorul său tehnic la cârmă, Tomás Pollán, i-a adus un emoționant omagiu lui Miriam Gutiérrez pentru cariera ei în care, printre multe alte titluri, a fost campioană a lumii. și boxul european și căruia i-a pus capăt în urmă cu un an proclamându-se campioana Spaniei la categoria super welter.

Torrejón de Ardoz, 3 iunie 2024. Aproape 200 de persoane de diferite vârste au participat la omagiul lui Miriam Gutiérrez, consilier pentru Turism și unul dintre fondatorii platformei cetățenești independente Nos Gusta Torrejón. A fost prezent și primarul, Alejandro Navarro Prieto, la care a participat și echipa de conducere a Federației de Box din Madrid, cu președintele Enrique Soria și directorul tehnic al echipei Madrid, David Arribas, printre alții. Boxeri precum Ruddy Encarnación și Michael Oyono și arbitri precum Agapito Gómez, de asemenea, nu au vrut să rateze acest eveniment.

Miriam Gutiérrez a oferit un masterclass participanților și a primit o placă de la președintele Federației de Box din Madrid. În plus, toți cei care au participat au primit un suvenir al evenimentului.

Omagiu a avut și o componentă de solidaritate, iar banii strânși prin înscrieri, aproape de 1.000 de euro, au fost dăruiți Asociației de Scleroză Multiplă din Torrejón de Ardoz pentru a-i ajuta să-și finanțeze activitățile.

„Vă mulțumesc foarte mult pentru acest omagiu și pentru afecțiunea pe care mi-ați arătat-o. După atâția ani de luptă, aceste acte mă emoționează pentru că mă fac să văd cât de mult mă iubesc oamenii”, a spus Miriam Gutiérrez.

La rândul său, Alejandro Navarro Prieto a adăugat că „toți Torrejonerosi suntem foarte mândri că avem printre vecini pe cineva ca Miriam Gutiérrez, un exemplu de îmbunătățire și efort pentru toată lumea. Acest omagiu este o recunoaștere binemeritată pentru campionul nostru mondial la box și consilierul pentru turism al Consiliului Local.”

Sursa: Școala de box Torrejón a CD Parque Cataluña a adus un omagiu emoționant carierei sportive a campionului mondial de box…