#Madrid –

În jumătate de oră, Comunitatea Madrid a epuizat vechile indicatoare ale stației de metrou Santiago Bernabéu (linia 10), care fuseseră puse în vânzare în magazinul online al metroului în această dimineață. În acest fel, au fost comercializate o parte din afișele originale care au fost scoase din cauza lucrărilor de remodelare cuprinzătoare pe care Direcția Locuințe, Transport și Infrastructură le întreprinde în acest spațiu.

Mai exact, erau cinci șipci albastre, care erau amplasate pe platforme și care aveau un preț de 199,95 euro; și cinci verzi, care marcau ieșirile către stadionul Real Madrid și care puteau fi achiziționate cu 99,95.

Aceste piese, unice și în ediție limitată, au avut o valoare semnificativă pentru colecționari sau pentru fanii lui Real Madrid, mai ales după ce au câștigat cea de-a cincisprezecea Ligă Campionilor din istoria lor, motiv pentru care marketingul lor a generat un interes enorm. Această inițiativă se alătură altora similare pe care suburbana Madridului le-a derulat în ultimii ani. Astfel, în 2021 romburile originale ale porticurilor de acces la gări au fost puse în vânzare și, ca și cu această ocazie, s-au epuizat practic în ziua respectivă.

Guvernul regional continuă să desfășoare lucrările de remodelare la stația Santiago Bernabéu, a cărei dotare se ridică la 66 de milioane de euro și a cărei dată de finalizare este așteptată pentru primul trimestru al anului 2027. Reforma include creșterea suprafeței acesteia, de patru ori pe cea actuală; înlocuirea holurilor cu un hol mare, facilitând tranzitul călătorilor, mai ales în zilele de meci sau eveniment; și încorporarea a 12 lifturi noi și 24 de scări rulante.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid vinde vechea semnalizare de la gara Santiago Bernabéu în jumătate de oră după ce l-a scos la vânzare în magazinul online Metro