#Torrejon – • Ziua Poliției din Torrejón de Ardoz 2024 San Juan Bautista a fost sărbătorită, pe 1 iunie, în cadrul incomparabil al Parque Europa, prezidat de Alejandro Navarro Prieto, primarul orașului Torrejón de Ardoz, și Pedro Rollán Ojeda, președintele Senatului din Spania

• În cadrul evenimentului, primarul, Alejandro Navarro, a felicitat „Corpul Național de Poliție pentru aniversarea a 200 de ani, și în special figura comisarului, Juan Ignacio Parreño, pentru colaborarea sa continuă la nivel personal și profesional cu Torrejón de Ardoz și cu Poliția noastră Locală, rezultatul căreia există o coordonare excelentă între ambele forțe de poliție, care mergând mână în mână au reușit să obțină de ani de zile cele mai bune rezultate în statisticile anuale care ne plasează printre cele mai sigure orașe din Comunitatea Madrid și Spania. . La fel de remarcabilă este colaborarea noastră prin Convenția de la Viogen, pentru combaterea violenței de gen, cu rezultate excelente”

• Primarul a mai subliniat că „este o zi de sărbătoare pentru întreg personalul Poliției Locale, care trăiește cele mai bune momente de unitate și camaraderie, percepând un mediu de lucru grozav, palpabil de cetățeni și care sperăm să fie menținut pentru „De mult timp de dragul siguranței orașului nostru”.

• Pedro Rollán, președintele Senatului Spaniei, fost președinte al Comunității Madrid și fost primar al orașului Torrejón de Ardoz, a primit distincția cu Crucea Meritului Profesional cu Insigna Roșie, pentru efortul și dăruirea depuse în perioada sa de primar și ca principal precursor a ceea ce este astăzi Poliția Locală din Torrejón, care și-a mărit personalul cu peste 100 de militari, dând securității din Torrejón de Ardoz un rol principal și esențial în marea transformare a orașului.

• Pedro Rollán și-a amintit că, în primele sale luni în calitate de primar al orașului Torrejón de Ardoz, „în toate întâlnirile pe care le-am avut cu asociațiile de cartier sau cu vecinii înșiși, ne-au cerut întotdeauna mai multă prezență a poliției în stradă și mai multă securitate și cred că a fost un succes, iar timpul a demonstrat-o, să investim în asigurarea poliției locale cu resurse umane, cu încorporarea a 100 de agenți și mijloace tehnice de pionierat care au permis Torrejón să treacă de la a fi un exemplu de insecuritate la unul dintre orașele cele mai sigure. în Comunitatea Madrid”

• Polițiștii Locali au primit Crucea pentru perseverență în serviciu, la categoriile aur, argint și bronz, în funcție de anii de serviciu prestați.

• Au fost oferite felicitări individualizate diferiților ofițeri de poliție locală din Torrejón pentru intervențiile deosebite. Trecerea în revistă a celei efectuate în data de 13 mai 2022 în care două persoane au fost salvate dintr-un incendiu în casă; sau pe 27 ianuarie 2023, colaborând activ cu Corpul Național de Poliție, primind felicitări de la Ministerul de Interne. O altă acțiune revizuită a făcut posibilă prevenirea sinuciderii unei persoane pe 22 noiembrie 2023; precum și pentru munca remarcabilă în intervenția care a avut loc în noaptea de 5 noiembrie 2022 în sala de evenimente cunoscută sub numele de Rancho de Torrejón; și pentru intervenția din 14 iulie 2023 la stația RENFE Torrejón de Ardoz, prevenirea sinuciderii unei persoane

• În cadrul evenimentului au fost prezentate decorațiile aprobate de Consiliul de Administrație Locală a Consiliului Local Torrejón de Ardoz, desfășurat pe 13 mai la propunerea Consiliului de Recompense. Astfel, Crucea Distinctivă Albă de Merit Profesional a fost acordată lui Ignacio Parreño Mamajón, Comisarul Corpului Național de Poliție din Torrejón pentru colaborarea excelentă dintre Poliția Națională și cea Locală.

• La eveniment au mai participat Ainhoa ​​​​García, reprezentant regional, Judith Piquet, președinte al Federației Municipiilor din Madrid și primar al orașului Alcalá de Henares, și reprezentanți ai forțelor locale de poliție din San Fernando și Mejorada del Campo.
Pe 1 iunie, în cadrul incomparabil al Parcului Europa, Consiliul Municipal Torrejón de Ardoz a sărbătorit Ziua Poliției cu un emoționant act de recunoaștere a muncii agenților și forțelor de securitate, coprezidat de primarul, Alejandro Navarro, și președintele Senatului, Pedro Rollán Ojeda. Au participat 90 de agenți din cadrul Poliției Locale, Corpului Național de Poliție, precum și civili și reprezentanți ai altor forțe de securitate.

Torrejón de Ardoz, 4 iunie 2024. În timpul evenimentului, primarul, Alejandro Navarro, a felicitat „Corpul Național de Poliție pentru aniversarea a 200 de ani, și în special figura comisarului, Juan Ignacio Parreño, pentru colaborarea sa continuă cu personalul și profesionalismul la nivel cu Torrejón de Ardoz și cu Poliția noastră Locală, rezultatul căreia există o coordonare excelentă între ambele forțe de poliție, care mergând mână în mână au reușit să obțină de ani de zile cele mai bune rezultate în statisticile anuale care ne plasează printre cele mai sigure orașe. în Comunitatea Madrid și Spania. La fel de remarcabilă este colaborarea noastră prin Convenția de la Viogen, pentru combaterea violenței de gen, cu rezultate excelente.”

Primarul a mai subliniat că „este o zi de sărbătoare pentru întreg personalul Poliției Locale, care trăiește cele mai bune momente de unitate și camaraderie, percepând un mediu de lucru grozav, palpabil de cetățeni și care sperăm să fie menținut pentru o perioadă de timp. mult timp, de dragul siguranței orașului nostru.”

Pedro Rollán, președintele Senatului Spaniei, fost președinte al Comunității Madrid și fost primar al orașului Torrejón de Ardoz, a primit distincția cu Crucea pentru Meritul Profesional cu Insigna Roșie, pentru efortul și dăruirea depuse în perioada în care a fost primar și ca principal precursor al ceea ce este astăzi Poliția Locală din Torrejón, care și-a mărit personalul cu peste 100 de militari, dând securității Torrejón de Ardoz un rol principal și esențial în marea transformare a orașului.

Președintele Senatului și-a amintit că, în primele sale luni în calitate de primar al orașului Torrejón de Ardoz, „în toate întâlnirile pe care le-am avut cu asociațiile de cartier sau cu vecinii înșiși ne-au cerut mereu mai multă prezență a poliției în stradă și mai multă securitate, iar eu Cred că A fost un succes, și timpul a demonstrat-o, să investești în dotarea Poliției Locale cu resurse umane, cu încorporarea a 100 de agenți și mijloace tehnice de pionierat care i-au permis lui Torrejón să treacă de la a fi un exemplu de insecuritate la unul dintre cele mai sigure orașe din Comunitatea Madrid.”

La eveniment au mai participat Ainhoa ​​​​García, deputat regional, Judith Piquet, președintele Federației Municipiilor din Madrid și primarul orașului Alcalá de Henares, și reprezentanți ai forțelor locale de poliție din San Fernando și Mejorada del Campo.

Pe lângă membrii Personalului Poliției Locale Torrejón de Ardoz, la eveniment au participat personal administrativ, directori ai Centrului de Control, premiați, reprezentanți ai instituțiilor invitate și membri ai familiei agenților.

La eveniment au fost prezentate decorațiunile aprobate de Consiliul de Administrație Locală a Consiliului Local Torrejón de Ardoz, desfășurat pe 13 mai la propunerea Consiliului de Recompense. Astfel, Crucea Distinctivă Albă de Merit Profesional a fost acordată lui Ignacio Parreño Mamajón, Comisarul Național de Poliție din Torrejón pentru colaborarea excelentă dintre Poliția Națională și cea Locală.

O placă de recunoștință, din categoria Organizațiilor Publice și Corpurilor și Forțelor de Securitate din Torrejón de Ardoz, a fost înmânată Corpului Național de Poliție, cu ocazia împlinirii a 200 de ani de la crearea acestei forțe de poliție. Polițiștii Locali au primit și Crucea pentru Consecvență în Serviciu, la categoriile aur, argint și bronz, în funcție de anii de serviciu prestați.

Au fost oferite felicitări individuale diferiților ofițeri de poliție locală din Torrejón pentru intervențiile remarcabile. Trecerea în revistă a celei efectuate în data de 13 mai 2022 în care două persoane au fost salvate dintr-un incendiu în casă; sau pe 27 ianuarie 2023, colaborând activ cu Corpul Național de Poliție, primind felicitări de la Ministerul de Interne. O altă acțiune revizuită a făcut posibilă prevenirea sinuciderii unei persoane pe 22 noiembrie 2023; precum și pentru munca remarcabilă în intervenția care a avut loc în noaptea de 5 noiembrie 2022 în sala de evenimente cunoscută sub numele de Rancho de Torrejón; și pentru intervenția din 14 iulie 2023 la stația RENFE Torrejón de Ardoz, prevenirea sinuciderii unei persoane.

Au fost acordate plăci de recunoștință unor entități private și personalului civil pentru colaborarea oferită Poliției Locale din Torrejón de Ardoz: către ALSA España, Federico Martos Herrero, director general de lucrări al Consiliului Local, Fun on the Farm, Multiaventura Park, Más Aventura Urbana și Grupo DyO.

Sursa: Consiliul Local Torrejón de Ardoz a sărbătorit Ziua Poliției cu o ceremonie emoționantă de recunoaștere a muncii ofițerilor…