#Madrid –

PREMIAT DE ORGANISMUL INDEPENDENT „CLUB EXCELENȚĂ ÎN MANAGEMENT”

Spitalul de zi medical multifuncțional al Spitalului Gregorio Marañón, un centru public din Comunitatea Madrid, a primit premiul „Bune practici în management”, la categoria Sănătate, acordat de organismul independent „Club Excellence in Management”. Proiectul prezentat de Marañón, „Care Transformation: New Multipurpose Medical Day Hospital”, se bazează pe criteriile modelului EFQM: crearea de valoare durabilă și gestionarea operațiunii și transformării. Spitalul de Zi Medicală Polivalentă se prezintă ca o resursă de îngrijire agilă și dinamică, care promovează o schimbare în organizarea spitalului, contribuind la reducerea infecțiilor nosocomiale, îmbunătățirea eficienței prin reducerea internărilor și șederii spitalicești și favorizând ambulatorierea îngrijirilor.

Spitalul de zi medical multifuncțional Gregorio Marañón a fost premiat cu Premiile pentru bune practici în management, la categoria Sănătate, de către Clubul de excelență în management. Această asociație de afaceri independentă, non-profit promovează un management excelent, inovator și durabil. Recunoaște meritocrația prin efortul și realizările organizațiilor, consolidând vizibilitatea acestora și promovând competitivitatea într-un mediu în schimbare. De asemenea, este organizația care acordă sigiliile EFQM în Spania.

Proiectul prezentat de Marañón, „Care Transformation: New Multipurpose Medical Day Hospital”, se bazează pe criteriile modelului EFQM: crearea de valoare durabilă și gestionarea operațiunii și transformării. Acest proiect împărtășește misiunea spitalului nostru de a îmbunătăți sănătatea oamenilor și calitatea vieții cu asistență medicală specializată și de ultimă oră.

Spitalul de Zi Medicală Polivalentă se prezintă ca o resursă de îngrijire agilă și dinamică, care promovează o schimbare în organizarea spitalului, contribuind la reducerea infecțiilor nosocomiale, îmbunătățind eficiența prin reducerea internărilor și șederii spitalicești și favorizând îngrijirea în ambulatoriu.

Unitatea, care are 54 de posturi de asistență, și-a deschis dotările în aprilie 2021 cu o echipă multiprofesională, incluzând figura farmacistului ca cheie a siguranței medicamentului. Buna practică vizează cel mai important Stakeholder Group (IG) al nostru și asupra căruia se învârt toate acțiunile, „pacienții”, prin management integrat în cadrul unui singur proces de îngrijire.

HDD-ul medical multifuncțional a realizat o creștere a portofoliului său de servicii de la deschidere până în prezent, oferind peste 60 de servicii pentru a acoperi cererea de îngrijire a diferitelor servicii medicale ale spitalului, care solicită asistență prin circuitul de cerere de tratament creat în mediul de înregistrare medicală electronică.

Sursa: Comunitatea Madrid – Spitalul de zi polivalent al Spitalului Gregorio Marañón, premiu pentru „Bune practici de management”