#Madrid –

Săptămâna aceasta, Comunitatea Madrid a extins activitățile sportive în Parque Tercer Depósito de Canal de Isabel II, situat în cartierul Chamberí al capitalei. Mai exact, acum puteți practica hochei pe teren, volei pe plajă și patinaj cu role în acest loc în aer liber.

Terenul de hochei pe gazon și terenul de volei pe plajă vor fi deschise între orele 9:00 și 22:00, iar patinoarul va fi disponibil între orele 16:00 și 20:00. Fiecare utilizator poate închiria aceste spații pentru uz privat pentru maximum două ore pe zi. Această ofertă se adaugă la fotbal și paddle tenis, precum și alte zone cu acces gratuit pentru baschet, volei, atletism, calistenic sau alpinism.

Parcul Tercer Depósito are și spații mari pentru copii, zone de plimbare și un labirint de plante, iar vara este deschisă o zonă cu jeturi de apă pentru ca cetățenii să se poată răcori de căldură.

Tot în această săptămână a început și perioada de înscriere la școlile de sport, ale căror cursuri vor începe în septembrie. Propunerea completa cu orare si preturi este disponibila pe site www.ocioydeportecanal.es iar rezervările se pot face chiar la facilități.

Activitățile includ academii de fotbal cu 7, tenis de paddle și atletism, de obicei limitate de lipsa de facilități din centrele orașelor. În plus, o nouă școală de hochei pe câmp va fi axată pe inițiere în anul universitar 24/25, cu pregătire pentru copiii între 4 și 12 ani; Unul de patinaj va fi deschis utilizatorilor între 5 și 16 ani, în timp ce academia de volei pe plajă va avea cursuri pentru adulți și pentru tineri din categoria copii.

Parcuri pentru sport, agrement și timp liber

După un amănunțit proces de renovare, Parcul Tercer Depósito și-a schimbat vizibil aspectul de când a fost deschis publicului în 2007. Redeschis complet în urmă cu puțin peste un an, are peste 55.000 de metri pătrați de zone verzi și încă 24.000 de zone sportive, pe o suprafață totală de 116.000.

Este cel mai mare dintre cele patru care sunt deținute de Canal de Isabel II, primul dintre care este Parque Cuarto Depósito, în Plaza de Castilla, inaugurat în 2004; În cartierul Chamberí propriu-zis, depozitele Ríos Rosas sunt situate, lângă Depozitul Elevat Santa Engracia, iar cel mai recent, Bravo Murillo, în zona de vest a sediului companiei, care include locuri de plimbare și zone verzi, pentru copii si sport.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid extinde activitățile sportive în facilitățile Parcului Tercer Depósito de Canal de Isabel II