#AlcaladeHenares – Direcția Familie, Copii și Tineret a pregătit pentru această vară o propunere amplă de activități gratuite pentru tinerii între 12 și 16 ani încadrate în programul „Vacanță”.

Luni viitoare, 17 iunie, se va deschide perioada de înscrieri și activitățile programate se vor desfășura în perioada 1-24 iulie, de la 11:00 la 13:00, la Centrul „FIA”, situat pe strada Paula Montanal.

Anul acesta programul va sărbători cea de-a șasea ediție și pentru a o sărbători, copiii se vor putea bucura de ateliere pentru a învăța cum să creeze conținut, să participe la un curs de pregătire pentru pilotarea dronelor, să facă magie cu cărți sau obiecte de zi cu zi, să participe la ateliere de gătit mexican. , meșteșuguri, litere…

Consilierul pentru Tineret, Pilar Cruz, asigură că „obiectivul acestui tip de program este de a oferi adolescenților din Alcalá o gamă completă de activități de agrement gratuite în diminețile lunii iulie, cu activități recreative și educative pentru toate gusturile. ”

Va fi necesară înregistrarea prealabilă pentru toate sesiunile fiecărei propuneri prin intermediul https://inRegistrations.ayto-alcaladehenares.es, precum și trimiterea autorizației și semnarea consimțământului în cunoștință de cauză.

Sursa: Luni viitoare, 17 iunie, se deschid înscrierile pentru o nouă ediție a VacAcciones