#Madrid –

Președintele Comunității Madrid, Isabel Díaz Ayuso, a sărbătorit astăzi cu Real Madrid cea de-a 37-a ei Ligă de baschet ACB. Díaz Ayuso a primit la Real Casa de Correos, sediul Executivului regional, staff-ul antrenorilor, directorii și jucătorii care au câștigat ieri titlul după ce a învins UCAM Murcia. „Aceste săptămâni de glorie, care sper că se vor repeta de multe ori, vor rămâne în memoria a milioane de oameni din întreaga lume.”

Díaz Ayuso a felicitat echipa condusă de Chus Mateo, care a realizat tripla – Liga, Supercupa Spaniei și Copa del Rey -, cu o recunoaștere specială pentru „marele” Rudy Fernández, care își ia rămas bun în acest sezon ca jucător profesionist după un cariera sportiva plina de succes. Pentru președinte, Real Madrid „nu se sătura niciodată să concureze, să joace, să triumfe cu un entuziasm copleșitor încă din primul minut al fiecărui meci, unde nu lasă pe nimeni indiferent”.

Marele palmares al clubului alb este completat cu 11 Cupe Europene, 29 de Cupe ale Regelui, 10 Supercupe ale Spaniei, 5 Cupe Intercontinentale, 4 Cupe ale Cupelor Europei, Cupa Korac, ULEB și Cupa Latină. Mai mult, în sezonul curent, din cele 86 de meciuri jucate, 72 au fost socotite drept victorii.

Sursa: Comunitatea Madrid – Díaz Ayuso sărbătorește cea de-a 37-a Ligă ACB cu Real Madrid: „Aceste săptămâni de glorie vor rămâne în memoria a milioane de oameni”