#Madrid –

Comunitatea Madrid a autorizat încorporarea a 13 noi municipalități în Zona teritorială cu prevedere comună (APC) pe care taxiurile licențiate în capitală prestează serviciu. În acest fel, după această extindere, este alcătuită din 69 de locații și un total de 15.812 vehicule.

Monitorul Oficial al regiunii (BOCM) a publicat astăzi rezoluția care include integrarea Villanueva de la Cañada, San Agustín de Guadalix, Miraflores de la Sierra, Moralzarzal, Fresno del Torote, El Molar, Galapagar, Hoyo de Manzanares, Villamanta , Villamantilla, El Álamo, Fuente el Saz de Jarama și Valdetorres de Jarama.

Acest lucru va permite tuturor călătoriilor către sau dinspre orașele care fac parte din APC să fie de natură urbană și pentru toate acestea să se aplice același regim tarifar ca și capitala. Nu există, așadar, nicio modificare a prețului la părăsirea municipiului, întrucât clienții vor putea verifica în informațiile care apar pe taximetru.

Astfel, vehiculele care au permis de autotaxi în aceste municipii vor fi autorizate să presteze orice serviciu, atât urban cât și interurban, în zonă, organul de conducere fiind de acum încolo Consiliul Local Madrid responsabil, în plus, cu realizarea funcţii pertinente de reglementare şi management.

Încorporarea acestor localităţi presupune înlocuirea licenţelor acestora cu cele emise de consiliul capitalei. Prin urmare, după producerea schimbării, proprietarii acesteia trebuie să se adapteze și să respecte reglementările în vigoare, care detaliază, printre altele, programe, calendare, vacanțe sau pauze planificate.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid încorporează 13 noi municipalități în zona comună de furnizare a serviciului de taxi