#Madrid –

Comunitatea Madrid a promovat peste 11.800 de întreprinderi mici pentru a atrage consumatori și a-și spori vânzările. Pe 18 mai a început cea de-a X-a ediție a programului de meserii magice, care va vizita peste 20 de municipii până pe 26 octombrie.

Ministrul Economiei, Finanțelor și Ocupării Forței de Muncă, Rocío Albert, a vizitat astăzi Móstoles, oraș care găzduiește inițiativa Executivului regional în acest weekend, unde a subliniat că „afacerile locale sunt un semn distinctiv al regiunii noastre și vom continua să facem. tot ce ne stă în putere să-i ajutăm.”

Albert a avut o întâlnire cu mai multe companii care s-au alăturat Magazine magiceși s-a bucurat și de un spectacol de magie și acrobație în cadrul programului zilei, în care a fost organizat și un concurs pentru încurajarea vânzărilor.

În fiecare weekend, orașele participante găzduiesc un spațiu tematic de 500 de metri pătrați în aer liber, format din douăsprezece standuri care recreează, la scară mică și într-un mod imaginativ, un colț comercial al oricărui cartier. Acolo se desfășoară activități de divertisment pentru familie, cu atracții interactive, precum și tombole, reduceri și promoții de schimbat în unități pentru premii și cadouri.

După Móstoles, veți călători la Villanueva de la Cañada (22 iunie), Cubas de la Sagra (28 iunie), Aranjuez (29 iunie), Collado Villalba (6 iulie), Moralzarzal (12 iulie), San Lorenzo de El Escorial ( 20 iulie), Colmenar Viejo (27 iulie) și Santa María de la Alameda (3 august).

Mai târziu va ajunge la Arroyomolinos (7 septembrie), Rivas Vaciamadrid (13 septembrie), Daganzo de Arriba (14 septembrie), Valdemoro (21 septembrie), Colmenar de Arroyo (28 septembrie), Arganda del Rey (5 octombrie), Tres Cantos (11 octombrie), Alcobendas (19 octombrie) și, în final, Villaviciosa de Odón (26 octombrie).

Potrivit EPA pentru primul trimestru al anului 2024, ocuparea forței de muncă în sectorul de retail din Madrid a crescut cu 5% în ultimul an și cu 5,4% până acum în 2024, plasând regiunea în fruntea creării de locuri de muncă în toată Spania în acest sector. În prezent are 306.000 de muncitori, cea mai bună cifră din seria istorică.

Toate programarea, calendarul și acțiunile planificate pot fi consultate pe site Magazine magice.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid a promovat aproape 12.000 de întreprinderi mici prin programul Magical Trades