#Madrid –

Concentrat pe vizibilitatea managementului îngrijirii

Profesioniștii din domeniul asistenților medicali de la Spitalul Universitar Santa Cristina, aparținând rețelei de sănătate publică a Comunității Madrid, au fost prezenți la cea de-a 34-a Conferință Națională a Managerilor de Asistente Medicale cu prezentarea a patru comunicări în care au reflectat munca de management și cercetare. efectuate la centru.

Printre comunicările prezentate, Ascensión González a prezentat „Conducerea echipelor din îngrijirea invizibilă”, o lucrare care se adâncește în termenul „îngrijire invizibilă” ca parte a activității supraveghetorilor de asistență medicală de a îngriji persoanele pe care le îngrijesc. Deja în sala principală a evenimentului, Eduardo Martín a împărtășit comunicarea „Conducere la serviciu în atingerea obiectivelor” unde a descris impactul de a avea asistente de referință în îmbunătățirea înregistrărilor durerii.

La rândul ei, Virginia Provencio a comparat datele disponibile în fișa istorică clinică cu privire la variabilele care apar în taxonomia NANDA-1 a diagnosticelor de îngrijire cu comunicarea „Analiza comparativă a diagnosticelor NANDA 2021-2023 și sistemul informatic al Moș Crăciun”. Spitalul Cristina în relație cu ulcerele de presiune din spital” și Alexandra Gonzalez în comunicarea sa „Managementul cunoștințelor de îngrijire: Asistența medicală informatică pentru a promova cercetarea centrată pe persoană” s-a concentrat pe descrierea impactului realizat de cercetarea de supraveghere în urma unei abordări interdisciplinare a managementului cunoștințelor de îngrijire.

În plus, conducerea de Nursing a făcut parte din Comitetul Științific al acestor Conferințe, demonstrând implicarea profesioniștilor din Santa Cristina în această importantă întâlnire organizată de Asociația Națională a Directorilor de Asistente (ANDE) cu motto-ul „Generarea încrederii. Lideri ai transformării” și care anul acesta a avut loc la Madrid cu prezența a peste o mie de asistente din toată Spania.

O întâlnire care a servit drept cadru pentru celebrarea unei zile de lucru pentru schimbul de experiență între instituțiile care, precum Santa Cristina, fac parte din Proiectul Nursing Challenge.

Sursa: Comunitatea Madrid – Spitalul Universitar Santa Cristina prezintă patru comunicări la cea de-a 34-a Conferință Națională a Asistentilor Manageri