#Madrid –

PREMIUL SERVICIULUI DE REHABILITARE ȘI MEDICINĂ INTENSIVĂ PENTRU PROIECTUL SĂU DE ÎMBUNĂTĂȚIRE A COORDONĂRII ÎNGRIJIRILOR

Spitalul Universitar din Getafe, aparținând rețelei de sănătate publică a Comunității Madrid, și Fundația sa pentru Cercetare Biomedicală au prezentat Premiile XV-a Conferinței Interspital de Management al Calității, care au ca scop promovarea comunicării proiectelor de sănătate care permit îmbunătățirea îngrijirii pacientului.

Premiile au fost acordate în cadrul acestei ediții, care a avut ca motto „Redefinirea limitelor”, în lucrările „Îmbunătățirea îngrijirii, organizării și coordonării între Reabilitare și secțiile de terapie intensivă și de arsuri majore” al Serviciului de Reabilitare, Medicină Intensivă și Management. de Nursing la categoria Calitate și „Proiect pentru depistarea și tratamentul precoce al sindromului dureresc post-mastectomie” al Serviciului Anestezie și Reanimare la categoria Umanizare.

De asemenea, la categoria Inovare în îngrijire a fost premiată lucrarea „Managementul eficient al materialelor medicale între zone” de către Direcția de Asistență Medicală (Continuitate Îngrijire și Resurse Materiale) și Serviciul de Aprovizionare.

Directorul general interimar al Spitalului Universitar Getafe, Rosa Fernández Lobato, a evidențiat în cadrul închiderii îmbunătățirea substanțială înregistrată a satisfacției percepute de pacienți în ultimul an, măsurată atât prin sondajul general realizat de Ministerul Sănătății, cât și prin cele efectuate. iesit de centru in timp real prin ecrane interactive in 10 servicii si mesaje SMS catre pacienti dupa ingrijirea acestora, in special in zona Laboratorului si Unitatea de Genetica.

Consolidați cultura calității

Fernández Lobato a evidențiat consolidarea premiilor după 15 ediții, cu o creștere evidentă a calității și cantității proiectelor prezentate, care au trecut de la 8 în prima ediție la 20 anul acesta. „Consolidăm o cultură a calității în organizația noastră, ceea ce duce, fără îndoială, la o îngrijire mai bună a pacientului”, a menționat el.

Din acest motiv, în cadrul acestei XV Conferințe toți autorii și-au putut prezenta proiectele, nu doar finaliștii ca la edițiile precedente, făcând decizia Juriului de acordare a premiilor mai participativă și egalitară.

Sursa: Comunitatea Madrid – Spitalul Getafe prezintă Premiile XV pentru îmbunătățirea calității îngrijirii pacienților