#Torrejon – • Anul acesta este un salt calitativ, având 3 dintre cei mai buni artiști de pe scena muzicii mondiale. Portoricanii Myke Towers, în prezent unul dintre cei mai ascultați cântăreți de pe planetă, Maria Becerra, cea mai importantă cântăreață argentiniană cu cel mai mare număr de reproduceri din lume, și Nicki Nicole, noua senzație a muzicii urbane latino considerată voce. din generația Z

• Sărbătorile încep astăzi, vineri, 21 iunie, la ora 22:00, cu proclamarea de către campionii mondiali de arte marțiale din Torrejoneras integrați în Clubul Kajukenbo Cristina Álvarez: Cristina Álvarez, Cristina Camero, Jorge González și Kristhyna Caballero . Imediat după aceea, chiar în Plaza Mayor, ne putem bucura de pop-ul lui Edurne. În plus, tot după proclamație, va avea loc o Paradă Peñas spre Targul. La ora 00:01 Alerga de tauri de noapte, cu intrare gratuită la arena de tauri până la epuizarea capacității, iar în Sala de concert festivalul Torremusic cu grupurile locale No Idols, Lupe Sarrini, Vecors, Centti de Blueprint, Los Tremendos și Matadero

• Amintiți-vă că la concertele de la Myke Towers (luni, 24 iunie la ora 23:00, Sala Concert Târg), Maria Becerra (Marți, 25 iunie la ora 22:00, Sala Concert Târg), Nicki Nicole (duminică, 23 iunie la ora 23:00, Locul Concertului Târgului) numai Torrejoneros îl va putea accesa cu o invitație

• Mâine, sâmbătă, 22 iunie, de la ora 23:00, la Salonul Târgului de Concerte, o vom avea pe una dintre cele mai bune cântărețe internaționale a anilor 80, britanică Bonnie Tyler, cu tonul ei inconfundabil al vocii husky, la care La 73 de ani. vechi vom plăti un binemeritat tribut
• Acest poker de ași evidențiază încă o dată puterea festivalurilor noastre, evidențiind faptul diferențial că suntem singurul oraș spaniol care își invită vecinii să se bucure de concertele unei astfel de entități

• „Festivalele noastre populare s-au impus drept cele mai bune festivaluri din Comunitatea Madrid, datorită organizării și securității Târgurilor sale și a Peñaselor sale, cu un dispozitiv special pentru a experimenta festivaluri liniștite, și calității programării sale, subliniind concertele, ” a evidențiat primarul, Alejandro Navarro Prieto

• „Aceste festivaluri relevante, ca multe alte inițiative și îmbunătățiri, proiectează și promovează Torrejón de Ardoz ca unul dintre orașele la modă din Spania”, a amintit primarul.

• Noaptea focului (marți, 25 iunie) va fi din nou spectaculoasă cu focul de artificii senzațional și vibrant care va pune marea finală a festivităților marți de la ora 12:00.

• Târgul de zi-după-amiază va avea loc mâine, sâmbătă, 22 iunie și duminică, 23 iunie de la ora 13:00, oferind distracție deosebită în cabine, locuri de joacă cu apă, tobogan cu apă uriaș, atmosferă și batucada; și, de asemenea, Parada Peñas de la Plaza Mayor la Targul de vineri

• În Nopțile Plaza Mayor vom avea cântecul Falete, spectacolul impresionant de dans și flamenco despre puterea femeilor cu Woman By Aarón Vivancos și omagiu adus marilor musicaluri cu Eurovisivo Daniel Diges și tenorii locali Víctor Díaz și Carlos Solano

• Ca noutate, aceste festivități debutează cu folosirea unui pahar oficial, ecologic și reutilizabil, ca semn al angajamentului tuturor pentru apărarea mediului, deoarece va reduce semnificativ deșeurile în incintă.

• Anul acesta va fi adăugată o nouă parcare mare pentru a facilita parcarea lângă Centrul Târgului, situată în Zona Industrială Los Almendros, cu acces la teren prin noua Pietonală între Parcul Fresnos și M206-Avda. Luna

CLICK PE ACEST TEXT PENTRU A VEDE PROGRAMUL FESTIVALELE POPULARE 2024 Astăzi încep Festivalurile Populare de la Torrejón de Ardoz, cele mai bune din Comunitatea Madrid la ora 22:00, cu proclamația de către campionii mondiali de arte marțiale din Torrejoneras integrați în Clubul Kajukenbo Cristina Álvarez: Cristina Álvarez, Cristina Camero, Jorge González. și Kristhyna Caballero. Imediat după aceea, chiar în Plaza Mayor, ne putem bucura de pop-ul lui Edurne. În plus, tot după proclamație, va avea loc o Paradă Peñas spre Targul. La ora 00:01 Alerga de tauri de noapte, cu intrare gratuită la arena de tauri până la epuizarea capacității, iar în Sala de concert festivalul Torremusic cu grupurile locale No Idols, Lupe Sarrini, Vecors, Centti de Blueprint, Los Tremendos și Matadero.

Torrejón de Ardoz, 21 iunie 2024. „Festivalele noastre populare s-au impus drept cele mai bune festivaluri din Comunitatea Madrid, datorită organizării și securității zonelor sale de târguri și a peñaselor, cu un dispozitiv special pentru a experimenta festivaluri liniștite și calității programarea acesteia, evidențiind concertele”, a subliniat primarul, Alejandro Navarro Prieto.

Amintiți-vă că la concertele de la Myke Towers (luni, 24 iunie la ora 23:00, Sala Concert Târg), Maria Becerra (Marți, 25 iunie la ora 22:00, Sala Concert Târg), Nicki Nicole (duminică, 23 iunie la ora 23:00, Locul Concertului Târgului) numai Torrejoneros îl va putea accesa prin invitație.

Mâine, sâmbătă, 22 iunie, de la ora 23:00, la Salonul Târgului de Concerte, o vom avea pe una dintre cele mai bune cântărețe internaționale a anilor 80, britanică Bonnie Tyler, cu tonul ei inconfundabil al vocii răgușe, pe care îl avem cei 73 de ani. vom plăti un tribut binemeritat.

Acest poker de ași evidențiază încă o dată puterea festivalurilor noastre, evidențiind faptul diferențial că suntem singurul oraș spaniol care își invită vecinii să se bucure de concerte de o asemenea amploare.

„Festivalele noastre populare s-au impus drept cele mai bune festivaluri din Comunitatea Madrid, datorită organizării și securității Târgurilor sale și a peñaselor sale cu un dispozitiv special pentru a experimenta festivaluri liniștite și calității programării sale, subliniind concertele”, a subliniat primarul, Alejandro Navarro Prieto.

„Aceste festivaluri relevante, ca multe alte inițiative și îmbunătățiri, proiectează și promovează Torrejón de Ardoz ca unul dintre orașele la modă din Spania”, a amintit primarul.

Noaptea de foc (marți, 25 iunie) va fi din nou spectaculoasă cu focul de artificii senzațional și vibrant care va pune marea finală a festivităților marți de la ora 00:00.

Târgul de zi-după-amiază se va desfășura mâine, sâmbătă, 22 iunie și duminică, 23 iunie de la ora 13:00, oferind distracție deosebită în cabine, locuri de joacă cu apă, tobogan cu apă gigant, atmosferă și batucada; și, de asemenea, Parada Peñas de la Plaza Mayor la Targul de vineri.

În Nopțile Plaza Mayor vom avea cântecul Falete, spectacolul impresionant de dans și flamenco despre puterea femeilor cu Woman By Aarón Vivancos și omagiu adus marilor musicaluri cu Eurovisivo Daniel Diges și tenorii locali Víctor Díaz și Carlos Solano.

Ca noutate, aceste sărbători se folosește pentru prima dată folosirea unui pahar oficial, ecologic și reutilizabil, ca semn al angajamentului tuturor față de apărarea mediului, deoarece va reduce semnificativ deșeurile în incintă.

Anul acesta, va fi adăugată o nouă parcare mare pentru a facilita parcarea lângă Targul, situat în Zona Industrială Los Almendros, cu acces la teren prin noua Promenadă pietonală între Parcul Fresnos și M206-Avda. Luna.

Alăturându-se, de asemenea, punctului Violet tradițional, Punctul Curcubeu va fi acum adăugat pentru a informa și a crește gradul de conștientizare cu privire la resursele municipale pentru a evita violența sexistă și respectul pentru comunitatea și diversitatea LGTBI.

Noaptea focului (marți, 25 iunie) va fi din nou spectaculoasă cu focul de artificii senzațional și vibrant care va pune marea finală a festivităților marți de la ora 12:00.

Târgul de zi-după-amiază se desfășoară sâmbătă, 22 iunie și duminică, 23 iunie de la ora 13:00, oferind distracție grozavă în cabine, locuri de joacă acvatice, tobogan cu apă uriaș, atmosferă și batucada; și, de asemenea, Parada Peñas de la Plaza Mayor la Targul de vineri.

Cei mici vor avea în continuare Evenimentele de dimineață pentru copii la Târg cu petrecerea spumei, alergarea copiilor și locuri de joacă pe apă. Și în Plaza Mayor cu locuri de joacă cu apă.

Anul acesta menținem un program fără zgomot luni și marți de la 19:00 la 20:00 pentru persoanele cu autism și hipersensibilitate auditivă, o inițiativă în colaborare cu entități și cluburi.

Pentru iubitorii taurinelor, Târgul Taurin va avea un line-up demn de cele mai bune arene de tauri din Spania cu toreori în fruntea clasamentului. Anul acesta, afișele sunt în frunte cu mari personalități ale taurinelor precum Alejandro Talavante (numărul 3), Juan Ortega (numărul 5) și Fernando Adrián, recent câștigător al Corrida de la Beneficencia, care formează afișul care va deschide târgul sâmbătă, 22 iunie. Duminică, 23 iunie, va veni rândul lui Borja Jiménez (numărul 8), câștigător al recentului Târg de la San Isidro, Cayetano, un matador cu multă acoperire mediatică și care de fiecare dată când a venit la Torrejón s-a descurcat excelent. sarcini, fiind una de asigurare a luptei actuale, și Ginés Marín. Luni, 24 iunie, se va desfășura corida cu numărul 2 al gradelor taurine, Lea Vicens, Guillermo Hermoso de Mendoza (numărul 3), și el câștigător al acestui Târg de la San Isidro, și Andrés Romero (numărul 8) . Acest târg de lupte cu tauri atent organizat este finalizat de tradiționalul concurs de tăiere a campionatului de la Madrid, marți, 25 iunie. La fel, alergările populare vor avea loc mâine, vineri, 21 iunie, la ora 12 noaptea cu alergarea nocturnă, sâmbătă, 22 și duminică, 23, la ora 11 dimineața.

Fără a uita de regulile de siguranță și autoprotecție, controlul bunurilor personale (telefoane mobile, genți, portofele, jachete…), mai ales în zona lacului, cei mai mici și că acești tineri la primele ore ale dimineții nu sunt. lăsați singur și folosiți itinerariile principale; ai grija de mediu prin depunerea deseurilor in recipiente din sticla si plastic; și tuturor celor care participă la alergările de tauri să o facă în bune condiții.

„Transprimăm cea mai emoționantă mulțumire echipei de organizare formată din cluburi, asociații, poliție locală și națională, voluntari din Protecția Civilă și servicii de sănătate, muncitori municipali și consiliu consultativ taurin pentru munca extraordinară pe care o depun, deoarece datorită lor am ne putem bucura și distra cu liniște în timpul Festivalurilor noastre Populare”, a spus Alejandro Navarro.

Sursa: Astăzi încep Festivalurile Populare din Torrejón de Ardoz, cele mai bune din Comunitatea Madrid, cu concertul lui Edurne,…