#Madrid –

Președintele Comunității Madrid, Isabel Díaz Ayuso, a prezentat astăzi cincizeci de oameni de afaceri și manageri germani politicile liberale bazate pe taxe scăzute și mai puține obstacole birocratice ale guvernului regional. „Suntem conștienți de cât de important este să creăm un cadru adecvat pentru ca proiectele să devină realitate”, a indicat el în timpul discursului său la Casa de Comunicare din München, una dintre întâlnirile sale programate în călătoria oficială în Germania, țară în care își continuă strategia de a căuta investiții în regiuni europene precum Lisabona, Paris, Lombardia și acum, Bavaria.

„Din administrații, ceea ce trebuie să facem este să încurajăm, să nu protejăm, să nu direcționăm, să nu impunem. Tratăm cetățenii ca adulți și companiile și afacerile lor ca aliați, nu ca niște servitori la pofta cererii politice și a schimbărilor de schimb”, a spus Díaz Ayuso, care a adăugat că, „pentru toate acestea, Comunitatea Madrid „traiește cel mai bine. moment, probabil cel mai bun din istoria lui.” Măsurile economice ale Executivului de la Madrid, a amintit el în această întâlnire, au însemnat economii de impozite pentru cetățenii din regiune de peste 31.000 de milioane de euro din 2019.

Sursa: Comunitatea Madrid – Díaz Ayuso le prezintă oamenilor de afaceri germani politicile Comunității Madrid bazate pe taxe scăzute și mai puține obstacole birocratice