#Madrid –

Comunitatea Madrid sărbătorește cea de-a V-a ediție a Cénate Las Ventas, o alternativă de agrement care îmbină luptele nocturne cu o ofertă gastronomică largă de produse regionale. Ministrul Mediului, Agriculturii și Internelor, Carlos Novillo, a prezentat astăzi această propunere care se va desfășura în noaptea de joi în Arena Monumentală, în perioada 27 iunie – 25 iulie.

Astfel, publicul se va putea bucura de patru serbări de calificare în care doisprezece tineri torei vor căuta un loc în finală în timp ce degustă o mare varietate de mâncăruri locale madrilene din sectorul agricol și zootehnic. Acest eveniment taurin va avea loc între orele 21:00 și 23:00.

Vânzări la cină Este o inițiativă pe care guvernul regional, în colaborare cu compania Plaza 1, a lansat-o pentru prima dată în 2018 și, de atunci, s-a consolidat pentru a deveni unul dintre cele mai notabile evenimente ale vieții de noapte din capitală pe timpul verii. Dovadă în acest sens este că, în 2023, a avut aproape 40.000 de participanți, cu o medie de 8.000 de spectatori pe coridă. La această a V-a ediție se mențin aceleași orare și prețuri cu bilete de la 3,7 euro, care pot fi achiziționate acum de pe site: Vânzări.

Un total de 19 companii producatoare autohtone, multe dintre ele detinatoare a sigiliului de calitate Produs Certificat M, vor prezenta intr-o piata situata in galeria high-end, o gama variata de alimente variind de la preparate preparate, la carne, lactate, empanadas. Argentine, brânzeturi, conserve sau cartofi, precum și vermuturi și vinuri din denumirea de origine Vinos de Madrid.

Consilierul a evidențiat caracteristicile acestei propuneri, „atât de deosebite și diferite, încât oferă o oportunitate unică de a ne bucura de această arenă, Monumental, epicentrul mondial al luptei cu tauri, alături de cele mai bune din sectorul nostru agroalimentar”.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid prezintă Cénate Las Ventas, o alternativă de agrement care îmbină luptele nocturne cu gastronomia regională