#AlcaladeHenares – În efortul de a consolida economia locală și de a promova oportunitățile de angajare, primarul, Judith Piquetconsilierul pentru Dezvoltare Economică și Ocuparea Forței de Muncă, Antonio Penalverși managerul Alcalá Desarrollo, Manuel Garcia, au început o serie de vizite la companii din oraș precum Einsa, Rovi, Sun Chemical, Bayer, Farmaloop. Această inițiativă urmărește să stabilească o rundă de contacte directe cu ecosistemul nostru de afaceri, să colaborăm în crearea unui mediu favorabil creșterii economice și creării de locuri de muncă.

Cu scopul de a stimula activitatea economică și de a promova crearea de locuri de muncă, primarul și consilierul pentru Dezvoltare Economică s-au angajat să lucreze îndeaproape cu sectorul de afaceri local. În timpul acestor vizite, au fost discutate subiecte cruciale precum nevoile afacerilor, provocările cu care se confruntă și oportunitățile de dezvoltare disponibile în oraș.

„Colaborarea dintre administrația locală și sectorul de afaceri este esențială pentru promovarea dezvoltării economice durabile în orașul nostru”, a spus primarul. „Ne angajăm să ascultăm preocupările și nevoile întreprinderilor locale, precum și să identificăm domenii de colaborare reciprocă care ne permit să ne consolidăm economia și să creăm locuri de muncă pentru cetățenii noștri.”

La rândul ei, Antonio Penalverconsilier pentru Dezvoltare Economică, a subliniat importanța acestor vizite: „Stabilirea unui dialog deschis și constructiv cu antreprenorii noștri pentru a înțelege nevoile și provocările lor este crucială, motiv pentru care vizităm diferite companii din orașul nostru pentru a ne ajuta să înțelegem nevoile lor aprofundate de creștere economică și achiziție de talente. „Suntem hotărâți să lucrăm în strânsă colaborare cu comunitatea de afaceri Alcala pentru a le sprijini în implementarea politicilor și programelor care să le promoveze dezvoltarea economică și competitivitatea.”.

Seria de vizite de afaceri face parte dintr-o strategie cuprinzătoare de dezvoltare economică menită să maximizeze potențialul orașului și să creeze un mediu propice investițiilor și antreprenoriatului. Aceste interacțiuni directe sunt de așteptat să conducă la noi inițiative și proiecte care contribuie la progresul socioeconomic al comunității.

În cadrul unora dintre aceste vizite am înregistrat un filmuleț care surprinde cele mai notabile momente ale interacțiunilor primarului și a consilierului pentru Dezvoltare Economică cu oamenii de afaceri și muncitorii diferitelor companii din orașul nostru. Videoclipul evidențiază diversitatea și vitalitatea structurii de afaceri a orașului nostru.

Videoclipul va fi disponibil pentru vizionare pe canalul nostru de YouTube, începând de astăzi, 17 iunie 2024: versiune extinsă și versiune redusă. Primarul și consilierul pentru Dezvoltare Economică invită toți cetățenii să vizioneze și să distribuie videoclipul pentru a afla mai multe despre munca depusă pentru promovarea dezvoltării economice și a ocupării forței de muncă în orașul nostru.

Pentru mai multe informații sau pentru coordonarea altor vizite, vă rugăm să contactați:

Kristina TobalZona de comunicare a Alcalá Desarrollo

E-mail: ctobal@ayto-alcaladehenares.es

Web: https://alcaladesarrollo.ayto-alcaladehenares.es

Sursa: Primarul orașului Alcalá de Henares, Judith Piquet, a vizitat diferite companii din oraș, în cadrul unei runde de…