#Madrid –

A fost recunoscut și dr. Julio Mayol, șeful Secției de Chirurgie de la Spitalul Clinic San Carlos.

Spitalele publice Puerta de Hierro Majadahonda și Ramón y Cajal, din Comunitatea Madrid, au fost distinse în cea de-a doua ediție a „Premiilor Latido” la categoria Responsabilitate socială pentru palmaresul lor, care le-a plasat ca repere în nivel national si international. Aceste premii, acordate de publicația de specialitate „Medicina responsabilă”, l-au recunoscut și pe dr. Julio Mayol, șeful Secției de Chirurgie a Spitalului Clinic San Carlos, tot al Serviciului de Sănătate din Madrid, în acest caz în secțiunea Comunicare și Diseminare.

În cazul Spitalului Puerta de Hierro, situat în orașul Majadahonda, premiul a fost acordat pentru că a fost primul din Spania care a depășit o mie de transplanturi de inimă, plămâni și ficat, o piatră de hotar în cariera sa ca urmare a excelentului coordonarea și colaborarea multidisciplinară între profesioniștii săi.

Între timp, Spitalul Ramón y Cajal, din capitală, a primit premiul pentru Unitatea de Patologie a Sânilor, un pionier în diagnosticul și tratamentul cancerului de sân de peste 20 de ani printr-o abordare multidisciplinară și îngrijire personalizată a pacienților.

El Premiul Latido pentru comunicare și diseminare A fost acordat profesorului de Chirurgie și șefului Secției de Chirurgie de la Spitalul Clinic San Carlos din Madrid, Dr. Julio Mayol, pentru că a fost un pionier în integrarea tehnologiilor informaționale în sănătatea publică și chirurgie.

The Premiile Heartbeat de Medicină responsabilă Acestea urmăresc să distingă excelența profesioniștilor și instituțiilor, pe diferite categorii, pentru a contribui la îmbunătățirea sănătății oamenilor. Ceremonia de premiere pentru cea de-a doua ediție a avut loc pe 20 iunie.

Sursa: Comunitatea Madrid – Spitalele publice Puerta de Hierro și Ramón y Cajal, din Comunitatea Madrid, distinse în „Premiile Latido”