#AlcaladeHenares – Școala Politehnică Superioară a Universității din Alcalá de Henares găzduiește mâine apelul pentru primul exercițiu de a aplica pentru unul dintre cele 17 posturi de Poliție Locală oferite de Consiliul Municipal Alcalá de Henares.

Consilierul pentru Securitate, Orlena de Miguel, a subliniat importanța „de a avansa în consolidarea poliției noastre pentru a servi mai bine Alcalá de Henares”.

Acest prim exercițiu va consta din teste numite „culturale”, care vor consta din două chestionare, un prim examen de cunoștințe generale și un al doilea la nivelul de limba engleză B1.

La 21 aprilie 2023, Consiliul Local Alcalá de Henares a aprobat Oferta Publică de Angajare a Poliției Locale, care cuprindea 17 posturi la categoria „Corp de Poliție Locală”, ale căror baze au fost aprobate de Consiliul de Conducere al Consiliului Local, ultima dată. 8 septembrie 2023.

Perioada de înscriere a fost deschisă în perioada 11-31 octombrie și la prima probă au participat un total de 1.357 de candidați.

Sursa: 1.357 de solicitanți vor aplica pentru cele 17 posturi de Poliție Locală oferite de Consiliul Local Alcalá de Henares