#Torrejon – • Rețeaua Spaniolă de Destinații pentru Diversitate este o rețea de colaborare de companii, instituții și destinații turistice angajate în incluziunea și diversitatea LGTBI+, oferind resurse, instruire și oportunități de a împărtăși cele mai bune practici și de a promova turismul incluziv și un mediu de afaceri.

• Primarul din Torrejón a primit o placă în numele orașului în semn de recunoaștere pentru aderarea la această rețea în timpul premiilor Diversa 2024, la care a participat consilierul Torrejonero împreună cu primarul Madridului, José Luis Martínez-Almeida

• În plus, Consiliul Local proiectează culori de curcubeu pe fațada Primăriei de aseară și până pe 7 iulie în semn de susținere pentru drepturile grupului LGTBI+. Un banner cu motto-ul „Torrejón Cel mai mândru, ne angajăm în diversitate” a fost instalat și în Departamentul pentru Egalitate

• De asemenea, primarul și cele trei grupuri politice reprezentate în Consiliul Local au prezentat în Plenul din iulie o declarație instituțională în sprijinul Zilei Internaționale a Mândriei LGTBI+ în care se angajează pentru egalitatea și justiția pentru toți oamenii să urăsc discursul împotriva acestui grup.

• De asemenea, rețineți că, la inițiativa primarului, Alejandro Navarro, acestea au fost primele Festivaluri Populare care au avut un punct Curcubeu pentru a informa și a sensibiliza cu privire la resursele municipale care vizează comunitatea LGTBI+ și diversitatea

• „Suntem orașul la modă și, prin aderarea la această rețea, căutăm să îmbunătățim, să diversificăm și să desezonalizam turismul, să atragem mai mulți vizitatori, vara și iarna cu Summer Fest și Magical Christmas ca mari atracții”, a spus primarul, Alejandro Navarro. .
Torrejón de Ardoz sărbătorește Ziua Mândriei aderându-se la Rețeaua Spaniolă de Destinații pentru Diversitate, fiind unul dintre primele 5 orașe care s-au alăturat acesteia. Rețeaua Spaniolă de Destinații pentru Diversitate este o rețea de colaborare de companii, instituții și destinații turistice angajate în incluziunea și diversitatea LGTBI+, oferind resurse, instruire și oportunități de a împărtăși cele mai bune practici și de a promova turismul incluziv și un mediu de afaceri.

Torrejón de Ardoz, 28 iunie 2024. Primarul din Torrejón a primit o placă în numele orașului în semn de recunoaștere pentru aderarea la această rețea în timpul premiilor Diversa 2024, la care a participat consilierul Torrejonero împreună cu primarul Madridului, José Luis Martínez-Almeida .

În plus, Consiliul Local proiectează culori de curcubeu pe fațada Primăriei de aseară și până pe 7 iulie în semn de susținere pentru drepturile grupului LGTBI+. Un banner cu motto-ul „Torrejón Cel mai mândru, suntem angajați pentru diversitate” a fost instalat și în Departamentul de Egalitate.

De asemenea, primarul și cele trei grupuri politice reprezentate în Consiliul Local au prezentat în Plenul din iulie o declarație instituțională în sprijinul Zilei Internaționale a Mândriei LGTBI+ în care se angajează pentru egalitatea și justiția pentru toți oamenii, punând capăt urii. discurs împotriva acestui grup.

De asemenea, amintiți-vă că, la inițiativa primarului, Alejandro Navarro, acestea au fost primele Festivaluri Populare care au avut un punct Curcubeu pentru a informa și a sensibiliza cu privire la resursele municipale care vizează comunitatea LGTBI+ și diversitatea.

Torrejón Summer Fest este brandul sub care Consiliul Municipal Torrejón de Ardoz participă la Rețeaua Spaniolă de Destinații pentru Diversitate și a cuprins concertele care sunt organizate din mai până în octombrie. În perioada 21 – 26 iunie au avut loc Festivaluri Populare, cu mari concerte gratuite de Myke Towers, María Becerra, Nicki Nicole, Bonnie Tyler, Edurne, Falete. În septembrie vor evolua Toreros Muertos, Don’t tread on me, I’m wearing flip-flops, Seguridad Social, Rafa de La Unión sau Chimo Bayo.

„Suntem orașul la modă și, prin aderarea la această rețea, căutăm să îmbunătățim, să diversificăm și să desezonalizam turismul, să atragem mai mulți vizitatori, vara și iarna, cu Summer Fest și Magical Christmas ca mari atracții”, a spus primarul, Alejandro Navarro.

Sursa: Torrejón de Ardoz sărbătorește Ziua Mândriei alăturându-se Rețelei Spaniole de Destinații pentru Diversitate, fiind una dintre cele 5…