#AlcaladeHenares – Consiliul de Administrație Locală al Consiliului Local Alcalá de Henares a aprobat Regulile de Participare pentru Piața Cervantino 2024, care va avea loc în perioada 8-13 octombrie 2024.

The bazele Acestea se adresează persoanelor înregistrate în municipiul Alcalá de Henares sau care au un sediu acolo, astfel încât participarea la Piaţă a comertului local.

Participarea se poate face prin trei categorii diferite: artizani, mâncăruri pregătite în prealabil și restaurante.

Cererile se pot depune de astăzi, luni, 1 iulie, până la data de 30 iulie 2024, ambele inclusiv, prin sediul electronic al Primăriei Alcalá de Henares sau în evidențele Primăriei și Consiliilor Municipale de District, conform prevederilor la Legea 39/2015, din 1 octombrie, privind procedura administrativă comună a administrațiilor publice.

Documentația necesară pentru a participa la procesul de selecție este următoarea:

Cererea de participare completată și semnată corespunzător acceptând regulamentul Piaţă. DNI/CIF al solicitantului. Fotografia în format PDF a poziției sau opririi care va fi instalată în această ediție. Anexe completate și semnate corespunzător (atât cererea, cât și anexele sunt disponibile pe site-ul municipal) Numărul maxim de opriri municipale care își pot desfășura activitatea în Piaţă Cervantine 2024 sunt 65 (12 restaurari, 35 artizani si 18 produse realizate anterior).

The bazele Versiunile complete sunt disponibile la următorul link

REGULILE PIEȚEI CERVANTINO 2024

Sursa: A aprobat bazele de participare a comerțului Alcalá la Piața Cervantino 2024