#Madrid –

Comunitatea Madrid lansează prima ediție a Summers in the Park, o inițiativă culturală gratuită care se va desfășura în parcul Santander al capitalei și care include mai multe propuneri de cinema în aer liber și teatru de stradă, din iulie până în septembrie, cu obiectivul de extindere. oferta de agrement de vară între madrileni și vizitatori.

Astfel, programarea dedicată artei a șaptea se va desfășura în fiecare miercuri la ora 22.00 în cursul acestei luni și la 21.30 în luna august. Printre filmele care vor fi proiectate se numără: Vise de robot, de Pablo Berger, pe 10 iulie; Lovitură de norocde Woody Allen, pe 17; Soarele viitoruluide Nanni Moretti, pe 24, și Viețile trecutede Celine Song, pe 31.

Puteți vedea și filmele Barbiede Greta Gerwig; bellede Mamoru Hosoda; Spider-Man: Crossing the Multiverseregizat de Joaquim Dos Santos, și Frunze cazatoare, de Aki Kaurismäki. Vor fi pe 7, 14, 21 și 28 august.

Pe de altă parte, teatrul de stradă va avea loc în fiecare sâmbătă la ora 20.30 în această lună și la 20.00. Cântec de leagănde la Proiectul Kavauri, pe 6 iulie; Transhumanțade Xip Xap, la 13; Și visele sunt vise, de Tropos Teatro Títeres, pe 20; și Călătorii Bowadin La Gata Japonesa, pe 27.

Va fi 3 august când va fi interpretat în proaspăt, de Ana Confetti; va sosi al 10-lea Christopher Purchinelade Alauda Teatro; Sunt amintiridin Alodeyá, sâmbătă, 17 august și Microconcert de povești, din Chica Charcos, pe 24.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid prezintă Summers in the Park cu propuneri de cinema și teatru în aer liber