#Madrid –

După un proces participativ cu profesioniști de diferite scări și categorii

Serviciul de Urgență și Urgență Medicală din Comunitatea Madrid, SUMMA 112, și-a revizuit și reînnoit Politica de calitate și îngrijire a mediului după un proces participativ în care au fost implicați profesioniști din diferite categorii. Promovarea dezvoltării profesionale și a cercetării ca motor al inovației; încurajează participarea lucrătorilor în organizație; asigură populația de referință de angajamentul social, oferind pacienților o voce, cu transparență, atenție la diversitate și protecția mediului și a mediului, și implementează o cultură a evaluării continue a proceselor și rezultatelor, a umanizării și a mândriei de apartenență. principalele axe ale noului text, care sunt semnate atât de directorul general al SUMMA 112, Pedro Muñoz, cât și de coordonatorul medical responsabil pentru calitate, Asunción Colomer. Documentul cuprinde angajamentele întregii organizații cu obiectivul final de a satisface nevoile și așteptările pacienților și familiilor.

Politica de calitate SUMMA 112 se bazează pe Scopul, Misiunea, Viziunea și Valorile care unesc Serviciul și care au fost redefinite pe baza unui proces participativ în ultimele săptămâni. Astfel, Scopul SUMMA 112 este „de a contribui la sănătatea și bunăstarea globală a oamenilor și a societății, oferind servicii de prevenire și îngrijire a sănătății pentru urgențe urgente și extraspitalicești și cooperând în situații de dezastru”. În ceea ce privește Misiunea, aceasta se reflectă în „oferirea de îngrijiri medicale de urgență excelente cu cel mai înalt nivel de eficiență și calitate, oferind un serviciu rapid, profesionist și uman fiecărui pacient care are nevoie de ajutorul nostru”. De asemenea, secțiunea Viziune precizează: „Aspirăm să fim o referință pentru conducerea și crearea unui viitor în care tehnologia, inovația, transparența în management, respectul pentru drepturile omului și excelența în serviciu se combină pentru a oferi răspunsuri mai rapide, mai eficiente și mai satisfăcătoare în răspunsul. la situații de urgență, urgențe și catastrofe, realizarea unui mediu sigur și umanizat, creștere profesională, durabilitate, sănătate cuprinzătoare și bunăstare socială.”

SUMMA 112 Valori

Și, în sfârșit, valorile SUMMA 112 și ale membrilor săi sunt următoarele: compasiune și umanitate; integritate, etică, transparență și exemplaritate; responsabilitate; inovare, îmbunătățire continuă și orientare către schimbare; colaborare; angajamentul față de societate, mediu și durabilitate; spirit de serviciu și entuziasm; profesionalism; conducere exemplară și participativă și lucru în echipă.

În ceea ce privește Politica sa de Mediu, SUMMA 112, în calitate de organizație Responsabilă Social, asigură protecția mediului și oferă cadrul pentru stabilirea obiectivelor de mediu cu activități care includ instruire și conștientizare, cu garanția respectării cerințelor Sistemului de Management de Mediu . Astfel, așa cum se precizează în noul document, SUMMA 112 consideră „fundamentală promovarea unui Mediu sănătos care să îmbunătățească sănătatea tuturor oamenilor, pacienților, angajaților și societății, și se angajează să documenteze cu impact aspectele relevante ale activității sale”. asupra mediului și să-l disemineze între părțile interesate, lucrători, pacienți, societate, aliați și furnizori.

Sursa: Comunitatea Madrid – SUMMA 112 își actualizează politica de calitate și mediu