#Torrejon – • Unitatea este situată pe Bulevardul Uniunii Europene nr. 3 și este deschis de luni până vineri de la 10:00 la 14:00 și de la 16:00 la 20:00.

• Deveniți clinica dumneavoastră stomatologică de încredere, oferindu-vă cel mai bun diagnostic și toate alternativele posibile. Aceasta este premisa principală a acestei clinici, care are o echipă profesionistă de experți în diferite domenii ale stomatologiei. Cu facilități moderne care îmbină confortul și tehnologia stomatologică avansată, acestea oferă o experiență completă și total personalizată fiecăruia dintre pacienții lor.
Clinica dentară, Cleardent, își deschide porțile în Torrejón de Ardoz, pentru a oferi locuitorilor orașului toate specialitățile stomatologice și cele mai noi tehnologii. Primarul, Alejandro Navarro Prieto, și-a vizitat facilitățile, situate pe Bulevardul Uniunii Europene nr. 3, împreună cu directorul său, Raquel Toribio, și care au creat 7 locuri de muncă. În acest sens, prezența consilierului Torrejón face parte din sprijinul instituțional oferit de guvernul local diferitelor companii situate în municipiul Torrejón.

Torrejón de Ardoz, 10 iulie 2024. Deveniți clinica dumneavoastră stomatologică de încredere, oferindu-vă cel mai bun diagnostic și toate alternativele posibile. Aceasta este premisa principală a acestei clinici, care are o echipă profesionistă de experți în diferite domenii ale stomatologiei. Cu facilități moderne care îmbină confortul și tehnologia stomatologică avansată, acestea oferă o experiență completă și total personalizată fiecăruia dintre pacienții lor.

Centrul este deschis de luni până vineri de la 10:00 la 14:00 și de la 16:00 la 20:00. Primarul, Alejandro Navarro Prieto, și-a felicitat directorul pentru „aceste primele șase luni de viață în orașul nostru și vă doresc tot norocul din lume în această aventură profesională, pentru că de la Consiliul Local susținem și susținem aceste inițiative, care contribuie la crearea de locuri de muncă lucrează și generează bogăție în oraș

Sursa: Clinica dentară, Cleardent, își deschide porțile în Torrejón de Ardoz, pentru a oferi toate specialitățile stomatologice și…