#Torrejon – • Piscinele se deschid de la 11:30 la 20:30 iar utilizatorii se pot bucura de 3 pahare la Complexul Sportiv Juan Antonio Samaranch (Piscină cu valuri, singura municipală din Spania, 1 pentru copii și 1 acoperită) și 3 la Complexul Sportiv. Blume (pentru copii, 25 de metri și Olimpic) cu aceleași prețuri ca în ultimii ani și taxa de intrare este de 1,20 euro pentru șomerii Torrejoneros
• Utilizatorii cu card ADM pot intra gratuit în piscine. Biletele pot fi obținute electronic pe site-ul: https://aytotorrejon.deporsite.net/ sau personal la bazinele propriu-zise, ​​prezentând DNI sau documentul de acreditare pentru cei înregistrați în Torrejón. Tot electronic, vânzarea biletelor se poate face cu 3 zile înainte pentru utilizatorii ADM și cu 2 zile pentru alți cetățeni.
• Anul acesta, încă o dată există, pe de o parte, intrare redusă la bazine începând cu ora 18:00 pentru toate tipurile de bilete cu o reducere de 50% la prețurile stipulate; iar pe de altă parte, voucherele pentru oaspeții din 5 băi de 25 de euro, care pot fi achiziționate doar de cei înregistrați în Torrejón, pentru ca oaspeții lor din alte orașe să aibă un bilet mai ieftin.
• În plus, se lansează din nou taxa de intrare cu preț redus de 1,20 euro pentru șomerii care au fost șomeri de cel puțin 6 luni și care sunt înregistrați în Torrejón

Torrejoneros poate continua să lupte cu temperaturile ridicate din sezonul estival în bazinele municipale ale orașului. Se vor deschide până pe 1 septembrie, de la 11:30 până la 20:30, iar utilizatorii se vor bucura de 3 pahare la Complexul Sportiv Juan Antonio Samaranch (Piscină cu valuri, singura municipală din Spania, 1 pentru copii și 1 pentru interior). și 3 la Blume (copii, 25 de metri și Olimpic). Primarul, Alejandro Navarro Prieto, a vizitat magnifica Piscina cu valuri a Complexului Sportiv Juan Antonio Samaranch, singurul bazin municipal cu valuri din Spania, însoțit de consilierul pentru Turism, Miriam Gutiérrez, și a verificat facilitățile excelente de care se pot bucura locatarii .

Torrejón de Ardoz, 10 iulie 2024. Utilizatorii cu cardul ADM pot intra gratuit în bazine. În acest sens, biletele pot fi obținute electronic pe site-ul: https://aytotorrejon.deporsite.net/ sau personal la bazinele propriu-zise prin prezentarea DNI-ului sau a documentului de acreditare pentru cei înregistrați în Torrejón. Tot electronic, vânzarea biletelor se poate face cu 3 zile înainte pentru utilizatorii ADM și cu 2 zile înainte pentru alți cetățeni.

În acest an, există încă o dată, pe de o parte, intrare redusă la bazine începând cu ora 18:00 pentru toate tipurile de bilete cu o reducere de 50% la prețurile stipulate; iar pe de altă parte, voucherele pentru oaspeții din 5 băi de 25 de euro, care pot fi achiziționate doar de cei înregistrați în Torrejón, pentru ca oaspeții lor din alte orașe să aibă un bilet mai ieftin.

În plus, taxa de intrare cu preț redus de 1,20 euro este lansată din nou pentru șomerii care sunt șomeri de cel puțin 6 luni și care sunt înregistrați în Torrejón. Utilizatorii cu card ADM pot intra gratuit în piscine, în timp ce cei cu Cardul Fitness vor avea o reducere de 50% la prețul biletelor și voucherelor.

Sursa: Primarul îl încurajează pe Torrejoneros să se bucure de piscinele municipale excelente din Torrejón de Ardoz, care vor fi deschise…