#AlcaladeHenares – Alcalá de Henares s-a umplut de bucurie cu victoria echipei Spaniei la Euro 2024. Sute de locuitori din Alcalá au vibrat cu victoria echipei Naționale din Plaza de Cervantes unde a fost instalat un ecran gigant de 8 metri într-o atmosferă festivă.

Încă de la primele ore ale după-amiezii și animată de un DJ, piața a început să se umple de suporteri îmbrăcați în tricourile echipei, steaguri și fețe pictate cu culorile Spaniei.

Primarul orașului Alcalá de Henares, Judith Piquet, însoțită de alți membri ai Corporației, a participat la eveniment: „Este o mândrie să vedem cum orașul nostru se adună pentru a sărbători un moment atât de important pentru sportul spaniol. Instalarea ecranului gigant în Plaza de Cervantes a permis sutelor de oameni să împărtășească această experiență incitantă cu un comportament exemplar. Felicit echipa noastră pentru această mare victorie”, a spus Piquet, care a mulțumit, printre altele, muncitorilor municipali, Poliției Locale, Protecției Civile și serviciilor de curățenie, pentru munca deosebită.

Mențiune specială pentru Nacho Fernández, alcaleanul care continuă să facă istorie și încheie un an istoric cu cucerirea Ligii, a Ligii Campionilor și acum și a Eurocupei.

Sursa: Alcalá de Henares vibrează cu victoria Spaniei în Euro Cup cu ecranul gigant instalat în Plaza de Cervantes