#Torrejon – • Această nouă investiție a Consiliului orașului Torrejón de Ardoz face parte din Planul de revitalizare a zonei centrale

• După ridicarea vechii suprafețe, care a fost deteriorată de utilizare, aceasta va fi asfaltată cu pavaj fonoabsorbant, care reduce zgomotul circulației rutiere, și este similar cu cel instalat în alte părți ale orașului.

• Primarul, Alejandro Navarro Prieto, și consilierul pentru Lucrări, Curățenie Urbană, Administrare și Contractare, Valeriano Díaz, au supravegheat lucrările, care progresează într-un ritm bun.
Peste 200 de metri pătrați din strada centrală San Isidro sunt în curs de renovare completă, cu pavaj fonoabsorbant. Această nouă investiție a Consiliului orașului Torrejón de Ardoz face parte din Planul de revitalizare a zonei centrale.

Torrejón de Ardoz, 17 iulie 2024. După ridicarea vechii suprafețe, care a fost deteriorată de utilizare, aceasta va fi asfaltată cu pavaj fonoabsorbant, care reduce zgomotul traficului rutier și care este similar cu cel instalat în alte părți ale orașul. Primarul, Alejandro Navarro Prieto, și consilierul pentru Lucrări, Curățenie Urbană, Administrare și Contractare, Valeriano Díaz, au supravegheat lucrările, care progresează într-un ritm bun.

Consilierul Torrejón a indicat că „este încă o îmbunătățire pe care am făcut-o în zona centrală din Torrejón, pe o stradă foarte centrală, cu trafic intens, care a necesitat această investiție a Planului de revitalizare a zonei centrale”.

Sursa: Peste 200 de metri pătrați din strada centrală San Isidro sunt complet renovați cu pavaj fonoabsorbant.