#Torrejon – • Este situat la sediul serviciului municipal de curățenie, pe strada Verano nr.16, în zona industrială Las Monjas.

• Această facilitate dispune de 10 puncte de încărcare pentru flota de vehicule electrice a serviciului municipal de curățenie al Primăriei Torrejón de Ardoz, compusă din 2 mașini de spălat, 1 măturător, 13 vehicule auxiliare mixte cu hidro și 6 autoutilitare.

• De asemenea, amintiți-vă că Primăria Torrejón de Ardoz a instalat o Stație de reîncărcare cu GNC pentru vehiculele cu gaz natural comprimat care sunt folosite și pentru curățarea străzilor. Astfel, flota de curățenie a orașului are 22 de mașini electrice care se adaugă celor 41 de mașini de curățenie care funcționează cu gaz natural comprimat, un tip de combustibil mai puțin poluant decât derivatele petroliere.
Torrejón de Ardoz are o stație electrică, o stație de încărcare pentru cele 22 de vehicule electrice ale serviciului municipal de curățenie de care dispune orașul. Această facilitate dispune de 10 puncte de încărcare pentru flota de vehicule electrice a serviciului municipal de curățenie al Primăriei Torrejonero, alcătuită din 2 mașini de spălat, 1 măturător, 13 vehicule auxiliare mixte cu hidro și 6 autoutilitare.

Torrejón de Ardoz, 17 iulie 2024. Primarul, Alejandro Navarro Prieto, și consilierul pentru Lucrări, Curățenie Urbană, Administrare și Contractare, Valeriano Díaz, au prezentat centrala electrică situată la sediul serviciului municipal de curățenie, pe strada Verano nr. 16 , în zona industrială Las Monjas. Datorita acestei instalatii, vehiculele au o autonomie de 8 ore cu 10 puncte de incarcare, distribuite in 8 prize si o putere de pana la 50 Kw.

De asemenea, amintiți-vă că Primăria Torrejón de Ardoz a instalat o Stație de reîncărcare cu GNC pentru vehiculele cu gaz natural comprimat care sunt folosite și pentru curățarea străzilor. Astfel, flota de curățenie a orașului are 22 de mașini electrice care se adaugă celor 41 de mașini de curățenie care funcționează cu gaz natural comprimat, un tip de combustibil mai puțin poluant decât derivatele petroliere.

„Această infrastructură este încă un pas către atingerea obiectivului nostru: să fim un oraș mai angajat față de mediu și să reducem cât mai mult posibil amprenta noastră ecologică ca consiliu municipal”, a subliniat primarul, Alejandro Navarro.

Sursa: Primarul, Alejandro Navarro, prezintă stația electrică a Consiliului orașului Torrejón de Ardoz care permite reîncărcarea celor 22 …