#AlcaladeHenares – „Another Way to Move” (OFM), programul municipal de agrement alternativ pentru tineri cu vârste între 14 și 30 de ani, a pus capăt unui prim semestru extraordinar de activități, cu zeci de apeluri și mii de participanți. Organizat de Consiliul Local, prin Direcția Familie, Copii și Tineret, programul va fi reluat în septembrie cu noi propuneri creative pentru tinerii din Alcala.

Pentru a pune capăt semestrului și a lua rămas bun până la întoarcerea verii, pe 5 iulie a avut loc ‘Summer Fest’ în jurul Centrului Comercial Alcalá Magna. Evenimentul a inclus un labirint de apă, atracție de luptă cu gladiatori, perete de cățărat, disc de spumă, muzică live, jocuri și dinamică de conștientizare.

Sub motto-ul „Lăsați vara să vă fie răsplata”, OFM invită acum toți tinerii să se odihnească și să-și încarce bateriile în lunile iulie și august, după o iarnă și o primăvară intense. Pentru că în această primă parte a anului s-au desfășurat peste 300 de activități în care s-au integrat diferite generații și au putut împărtăși timp liber, timp liber și distracție în timpul Nopții Albe, CervanFriki sau Turneul de Badminton, printre alte activități. . În total, a fost înregistrată participarea unui număr total de 25.059 de tineri, dintre care 13.757 bărbați și 11.302 femei, rezidenți nu numai în Alcalá de Henares, ci și în alte municipalități din regiune.

Pentru ultima parte a anului

Privind ultimele patru luni ale anului, agenda în curs de pregătire nu este mai puțin intensă. Astfel, din septembrie până în decembrie se vor desfășura activități și evenimente precum „Nebula Sound Fest”, târgul asociației „Festiocio 2024”, propuneri de conștientizare a Zilei Sănătății Mintale, „K’Day Korean Leisure Meeting”, un noua ediție de Halloween sau Turneul Street Fighter II, printre altele, care vor fi anunțate în timp util.

Programul va continua să fie dezvoltat în diferite părți ale orașului, cu Casa Tineretului ca punct strategic de întâlnire și activitate, și centrul FIA.

De-a lungul istoriei sale, proiectul municipal Rețele pentru Timp Liber a funcționat prin OFM cu scopul de a da voce și spațiu tinerilor orașului nostru. O rețea care are peste 70 de entități de agrement, grupuri informale și tineri cu inițiative care au participat la crearea de evenimente, spectacole și planuri. Scopul a fost acela de a arăta tendințele și tot ceea ce mobilizează cel mai mult tineretul, în favoarea timpului liber și a timpului liber mai productiv, inovator, creativ și dedicat.

Toate informațiile OFM pot fi consultate la adresa ofm.ayto-alcaladehenares.es.

Sursa: Programul de agrement pentru tineri „Another Way to Move” închide prima jumătate a anului cu peste 300 de activități și 25.000 de participanți…