#Madrid –

CERTIFICAȚIA INTERNAȚIONALĂ ACORDATĂ DE CLUBUL DE EXCELENȚĂ

Spitalul Universitar Fuenlabrada, un centru public din Comunitatea Madrid, a obținut Sigiliul de Excelență European EFQM 500, acordat de Clubul de Excelență în Management. Este pentru prima dată când complexul atinge acest punctaj, deși a obținut anterior acreditarea 400, datorită respectării unor criterii exigente care evaluează calitatea și eficacitatea în management, inovație și sustenabilitate în toate procesele sale.

Pentru a obține acest prestigios certificat, Spitalul Universitar Fuenlabrada a lucrat intens în ultimii patru ani și a trecut printr-o evaluare externă și independentă exigentă, în care profesioniști din diferite domenii au participat la interviurile de audit cu echipa de evaluare.

La rândul său, conducerea Spitalului Universitar Fuenlabrada apreciază efortul și angajamentul tuturor profesioniștilor din diferite domenii care s-au implicat în procesul de acreditare care a evaluat activitatea centrului din punct de vedere medical, didactic și de cercetare.

Angajamentul față de calitate

Această recunoaștere internațională se adaugă la acreditarea QH a Fundației IDIS și la certificarea „Madrid Excellent” și „Garanția Madrid” acordate de Comunitatea Madrid spitalului din Fuenlabrada și care arată modul în care activitatea acestuia este structurată după cele mai înalte standarde de calitate. în beneficiul pacienților, familiilor și profesioniștilor din spital.

De asemenea, spitalul a încorporat un sistem integrat de management al calității conform standardului ISO 9001:2015 acordat de Aenor în serviciile de Sterilizare consumabile și instrumentar medical, Managementul serviciilor de curățenie, spălătorie și catering, Anatomie Patologică, Hematologie și Hemoterapie, Tehnic. service, întreținere completă a instalațiilor și echipamentelor, Laborator Clinic, Îngrijirea Pacienților, Diagnostic Imagistic, Dermatologie, Cardiologie, Farmacia Spitalului, Blocul Chirurgical și în toate activitățile spitalului.

Sursa: Comunitatea Madrid – Spitalul Universitar Public din Fuenlabrada obține Sigiliul de Excelență European EFQM 500