#AlcaladeHenares – Cea de-a șasea ediție a programului de agrement VacAcciones organizat de Departamentul Tineret s-a încheiat cu succes de participare și satisfacție în rândul băieților și fetelor participanți. Cu o nota medie de 9, acest ciclu de ateliere recreative a fost finalizat, întrunind așteptările „de a petrece un timp liber de vară educativ, îmbogățitor și distractiv, în care să cunoști oameni noi, să înveți și să te distrezi”, în cuvintele Consilier pentru familie, copilărie și tineret, Pilar Cruz.

Au fost oferite în total 12 activități în diferite blocuri tematice (activități tehnologice, activități în aer liber și activități creative), împărțite în 18 sesiuni de două ore pe parcursul lunii iulie. În acest scop, au fost puse la dispoziție 244 de locuri pentru băieți și fete cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani.

„Anul acesta, ca și în edițiile precedente, s-a oferit o gamă foarte diversă de activități pentru toate gusturile, inovatoare în aspecte mai tehnologice, precum cursul de pilot de drone care a pus capătul acestui program, pe care îl va reveni cu mai multe activități vara viitoare propuse chiar de participanți”, a explicat consilierul pentru familie.

Sursa: Participarea cu succes la Programul VacAcciones cu 12 activități recreative pentru cei mai mici