#Torrejon – • Oferta va fi valabilă pentru un titular și trei însoțitori, cu documente care să ateste domiciliul titularului în Torrejón de Ardoz.

• Primarul, Alejandro Navarro Prieto, s-a bucurat de Ziua Specială la Faunia împreună cu alți 156 de Torrejoneros, profitând de aceste reduceri importante la diferite parcuri tematice din Comunitatea Madridului. Vă invită să vă bucurați de reducere la Aquopolis în acest weekend.

• La Aquopolis din Villanueva de la Cañada Zilele Speciale vor fi mâine, sâmbătă 3, și duminică, 4 august, cu intrare la 22,90 euro de persoană în loc de 37,90 care este valabil fără reducere. Vânzarea se va face doar la casa de bilete

• În sfârșit, Safari Madrid va avea și zilele sale speciale în săptămâna 5-11 august și ale căror bilete pentru Torrejoneros vor fi de 12 euro pentru copiii de la 3 la 10 ani și 15 euro de la 11 ani, față de 18 și 23 de euro, respectiv, care va costa publicul larg. Copiii sub 3 ani au intrarea gratuită, iar vânzările se vor face doar la casa de bilete.

Primarul, Alejandro Navarro Prieto, s-a bucurat de Ziua Specială de la Faunia împreună cu alți 156 de Torrejoneros, profitând de aceste reduceri importante la diferite parcuri tematice din Comunitatea Madrid și a invitat locuitorii să vină în acest weekend la Aquopolis, în Villanueva de la Cañada, care se alătură acestei inițiative. Astfel, mâine, sâmbătă, 3 august, și duminică, 4 august, intrarea va costa 22,90 euro de persoană în loc de cei 37,90 pe care îi costă fără reducere. Vânzarea se va face doar la casa de bilete.

Torrejón de Ardoz, 2 august 2024. Safari Madrid va avea și zilele sale speciale în săptămâna 5-11 august și ale căror bilete pentru Torrejoneros vor fi de 12 euro pentru copiii cu vârsta între 3 și 10 ani și 15 euro de la 11 ani, comparativ cu la cei 18, respectiv 23 de euro pe care îi vor costa pentru publicul larg. Copiii sub 3 ani au intrarea gratuită, iar vânzările se vor face doar la casa de bilete.

Aceste promoții vor fi valabile pentru un proprietar și trei însoțitori. Este necesar ca deținătorul să facă dovada reședinței în Torrejón de Ardoz prin prezentarea DNI, certificatul de înregistrare sau orice alt document din care rezultă că locuiește în oraș. Pret per persoana. Nu se cumulează cu alte oferte.

Sursa: Zilele speciale din Torrejón de Ardoz continuă în acest weekend în Aquopolis, cu reduceri mari pentru Torrejoneros