#Torrejon – • Colevacaciones, destinat elevilor de la 3 la 12 ani și se va desfășura în august și septembrie la școlile Andrés Segovia și Jaime Vera.

• Înscrierea se poate face personal, de luni până vineri de la 9:00 la 14:00, la sediul Departamentului Educației (C/ Boyeros) sau electronic prin descărcarea formularului de la: www.ayto- torrejon. es/tramites/educacion/colevacaciones-verano-2024 sau solicitați livrarea acestuia sunând la Departamentul Educației, 91 678 25 60

• Programul este de la 9:00 la 14:00, cu posibilitate de extindere la micul dejun (7:30 la 9:00) și prânz (14:00 la 16:30). Perioadele pot fi solicitate pentru săptămâni întregi și zilele aparținând lunii septembrie pot fi solicitate ca perioade separate, chiar dacă nu sunt o săptămână întreagă.

• Locurile pentru restul activităților Consiliului orașului Torrejón pregătite pentru a facilita viața de muncă și de familie au fost deja epuizate.

• Rețineți că în această nouă ediție a Colevacaciones se acordă o atenție deosebită diversității, inclusiv în rândul profesioniștilor care îi vor deservi participanții, figurile DUE, Tehnician Superior Integrare Socială, Master în Pedagogie Terapeutică și Tehnician Specialist III. Cu această îmbunătățire importantă, se răspunde unei cereri din partea părinților școlarilor care au nevoie de această atenție și plasăm din nou Torrejón de Ardoz printre orașele care oferă un serviciu mai larg și mai bun persoanelor cu diversitate funcțională.

• Peste 4.760 de școlari participă la activități educaționale și de agrement organizate pentru concilierea vieții profesionale cu viața de familie în perioada vacanței.

Mai sunt locuri din 19 august până pe 6 septembrie pentru Colevacanțe organizate de Departamentul de Educație al Primăriei Torrejón de Ardoz. Colevacaciones, destinat elevilor de la 3 la 12 ani și se va desfășura în august și septembrie la școlile Andrés Segovia și Jaime Vera. Programul este de la 9:00 la 14:00, cu posibilitatea de extindere la micul dejun (7:30 la 9:00) și prânz (14:00 la 16:30). Perioadele pot fi solicitate pentru săptămâni întregi și zilele aparținând lunii septembrie pot fi solicitate ca perioade separate, chiar dacă nu sunt o săptămână întreagă.

Torrejón de Ardoz, 7 august 2024. Înscrierile se pot face personal, de luni până vineri de la 9:00 la 14:00, la sediul Departamentului Educației (C/ Boyeros) sau electronic prin descărcarea formularului la: www.ayto-torrejon.es/tramites/educacion/colevacaciones-verano-2024 sau solicitați depunerea acestuia sunând la Departamentul Educației la 91 678 25 60.

Locurile pentru restul activităților Consiliului orașului Torrejón pregătite pentru a facilita viața de muncă și de familie au fost deja epuizate.

De menționat că în această nouă ediție a Colevacaciones se acordă o atenție deosebită diversității, inclusiv în rândul profesioniștilor care îi vor deservi participanții, figurile DUE, Tehnician Superior Integrare Socială, Master în Pedagogie Terapeutică și Tehnician Specialist III. Cu această îmbunătățire importantă, se răspunde unei cereri din partea părinților școlarilor care au nevoie de această atenție și plasăm din nou Torrejón de Ardoz printre orașele care oferă un serviciu mai larg și mai bun persoanelor cu diversitate funcțională. Peste 4.760 de școlari participă la activități educaționale și de agrement organizate pentru concilierea vieții profesionale cu viața de familie în perioada vacanței.

Sursa: Mai sunt locuri din 19 august până pe 6 septembrie pentru Colevacanțe organizate de Departamentul de Educație al Ayu…