#Torrejon – • Oferta va fi valabilă pentru un titular și trei însoțitori, cu documente care să ateste domiciliul titularului în Torrejón de Ardoz.

• Primarul, Alejandro Navarro Prieto, s-a bucurat de Ziua Specială la Faunia alături de alți 156 de Torrejoneros, profitând de aceste reduceri importante în diferite parcuri tematice din Comunitatea Madrid și vă invită să vă bucurați de reducerea la Safari Madrid până în această duminică.

• Biletele pentru Torrejoneros vor fi 12 euro pentru copiii de la 3 la 10 ani și 15 euro de la 11 ani, față de cei 18 și, respectiv, 23 de euro, pe care îi vor costa pentru publicul larg. Copiii sub 3 ani au intrarea gratuită, iar vânzările se vor face doar la casa de bilete.

Primarul, Alejandro Navarro Prieto, s-a bucurat de Ziua Specială de la Faunia împreună cu alți 156 de Torrejoneros, profitând de aceste reduceri importante la diferite parcuri tematice din Comunitatea Madrid și invitând locuitorii să vină pe parcursul acestei săptămâni, până duminică, 11 august, la Safari Madrid.

Torrejón de Ardoz, 7 august 2024. Biletele pentru Torrejoneros vor fi 12 euro pentru copiii de la 3 la 10 ani și 15 euro de la 11 ani, față de cei 18 și, respectiv, 23 de euro pe care îi vor costa pentru public. în general. Copiii sub 3 ani au intrarea gratuită, iar vânzările se vor face doar la casa de bilete.

Aceste promoții vor fi valabile pentru un proprietar și trei însoțitori. Este necesar ca deținătorul să facă dovada reședinței în Torrejón de Ardoz prin prezentarea DNI, certificatul de înregistrare sau orice alt document din care rezultă că locuiește în oraș. Pret per persoana. Nu se cumulează cu alte oferte.

Sursa: Zilele speciale Torrejón de Ardoz se încheie la Safari Madrid cu reduceri mari pentru Torrejoneros pe tot parcursul…