#Madrid –

Comunitatea Madrid a încorporat un spațiu specific în Cardul Virtual de Sănătate (TSV) pentru a informa cetățenii despre valurile de căldură, inclusiv date despre temperaturile maxime așteptate și nivelurile de alertă în care se află regiunea. Acest serviciu, deja activ, se adaugă celor 45 pe care le are deja această aplicație și celor peste 150 de funcționalități ale sale care o fac una dintre cele mai complete din lume.

Astfel, madrilenii pot accesa, prin secțiunea de știri a ecranului principal al TSV, o serie de recomandări pentru prevenirea efectelor acestui fenomen meteorologic, precum menținerea unei bune hidratări, evitarea consumului de băuturi foarte zaharoase, acoperirea capului sau aplica protectie solara. De asemenea, pot cunoaște gradele care vor fi atinse în timpul zilei și evoluția acestora în următoarele patru zile sau indicele maxim de radiații ultraviolete (UV) așteptat pentru aceeași perioadă.

Acest aplicația Este o inițiativă a Departamentului de Digitalizare dezvoltată în coordonare cu Departamentul de Sănătate. Cu acesta, cetățenii beneficiază de îngrijiri medicale complete, care includ programarea la medicul de familie, efectuarea unei consultații video sau consultarea programului de vaccinare al regiunii, printre multe altele.

TSV este o soluție inovatoare care are deja peste 3,1 milioane de utilizatori și care a primit peste 26 de milioane de accesări în 2023 pentru a utiliza diferitele funcții pe care le oferă, dintre care peste 13 milioane au trecut prin modulul de medicație care permite cetățenilor să se consulte. reţetele eliberate de medicul lor.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid include informații despre valurile de căldură în Cardul de sănătate virtual