#Madrid –

Comunitatea Madrid a finalizat două acțiuni importante în Carabaña pentru a îmbunătăți siguranța rutieră pentru rezidenți și pentru a oferi municipalității o nouă infrastructură. Astfel, a fost efectuată condiționarea străzii Cruz, una dintre arterele principale ale municipiului, și au fost reînnoite leagănele din zona pentru copii a piscinei municipale.

Viceministrul Președinției și Administrației Locale, José Antonio Sánchez, a vizitat astăzi orașul însoțit de primarul său, Mario Terrón, pentru a afla despre rezultatele acestor lucrări, care au avut un buget de 75.463 euro imputat în Program. de Investiții Regionale (PIR) 2022/26.

Concret, proiectul a constat, pe de o parte, în îmbunătățirea pietruirii drumului, a bordurilor trotuarelor și îngroparea liniilor de iluminat și de telefonie a acestui drum principal. În plus, gropile au fost eliminate și au fost instalate diferite texturi de pavaj pentru a diferenția și regla viteza de trafic.

Pe de altă parte, administrația regională a renovat leagănele din zona de agrement a ștrandului municipal al orașului, realizând un spațiu mai modern și mai sigur pentru cei mici.

„De la Executivul regional alocăm toate resursele posibile pentru a realiza o politică de reechilibrare teritorială care să garanteze că toți madrilenii au cele mai bune provizii și servicii publice, oriunde ar locui”, a subliniat Sánchez.

Viceministrul a reamintit că Administrația Madridului alocă aproape trei milioane de euro din PIR 2022/26 acestui oraș, ceea ce reprezintă o creștere de 15,5% față de perioada anterioară.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid finalizează lucrările de renovare pe strada Cruz de Carabaña și reînnoiește leagănele piscinei municipale