#Madrid –

În prima jumătate a anului, Comunitatea Madrid a atins un număr record de companii distinse cu sigiliul Madrid Excellent cu acordarea a 27 de noi acreditări. Astfel, în perioada ianuarie – iunie 2024, s-au alăturat încă zece companii decât în ​​tot 2023, perioadă în care procentul firmelor recunoscute cu acest brand a crescut deja cu 54% față de anul precedent. Cu aceste date, în prezent, peste 200 mențin această certificare.

Printre ultimele completări, se remarcă Florencia Center, GFT IT Consulting, Spitalul Universitar Torrejón, Ciudad del Conductor Tower, WeCity, Planifica Madrid, Tec Container, FCC Construction, Spitalul Beata María Ana sau Ilustrul Colegiul Oficial al Medicilor din regiune, printre altele. În plus, din numărul total de concesiuni, 88% dintre acestea sunt organizații private.

Obiectivul Madrid Excellent, entitate dependentă de Ministerul Economiei, Finanțelor și Ocupării Forței de Muncă, este de a ajuta aceste companii în dezvoltarea lor ca entități competitive, inovatoare și responsabile cu mediul și societatea. Pentru a face acest lucru, ei trec prin diferite procese de evaluare și audit și trebuie să îndeplinească cerințe foarte riguroase înainte de a-și obține certificarea.

De asemenea, această organizație a promovat până acum peste o duzină de evenimente de afaceri, la care au participat peste o mie de participanți, precum Inspiring Mornings sau o serie de întâlniri interactive și sectoriale numite Pioneers. Activitatea de formare a fost, de asemenea, consolidată, lansând un program săptămânal privind inteligența artificială la Universitatea Pontificală Comillas.

Sursa: Comunitatea Madrid – În 2024, Comunitatea atinge un număr record de companii distinse cu sigiliul Madrid Excellent cu 27 de noi acreditări