#Torrejon – • Joacă pentru clubul de volei pe plajă din Madrid și în acest sezon s-au clasat, de asemenea, pe locul al treilea în Comunitatea Madrid, atât în ​​sporturile de plajă, cât și pe pistă.

• Nahia Sierra și Carlota Aguilar au început să joace volei în 2018 la Torrejón Volleyball Club până în sezonul 2023-2024 când au semnat pentru Beach Volleyball Madrid, o echipă din cartierul madrilen Entrevías. În perioada 1-4 august, Teruel a găzduit Campionatul Spaniol de Volei pe plajă al cluburilor la categoria copii în care doi Torrejoneras au ajuns pe podium. Acestea sunt Nahia Sierra și Carlota Aguilar care au câștigat medalia de argint cu echipa lor, Volei pe plajă Madrid. În finală au pierdut în fața echipei asturiene San Ignacio.

Torrejón de Ardoz, 13 august 2024. Acest clasament pe locul secund în Spania a pus capătul unui sezon grozav în care au terminat pe locul trei în Comunitatea Madrid atât la categoriile de plajă, cât și de pistă.

Nahia Sierra și Carlota Aguilar au început să joace volei în 2018 la Torrejón Volleyball Club până în sezonul 2023-2024 când au semnat pentru Beach Volleyball Madrid, o echipă din cartierul madrilen Entrevías.

„Felicitări pentru acest clasament pe locul secund în Spania. Pentru Torrejón de Ardoz este o mândrie să ai sportivi ca tine, care lasă numele orașului nostru sus în competițiile de cel mai înalt nivel și îți doresc mult succes pentru sezonul următor”, a subliniat primarul, Alejandro Navarro Prieto.

Sursa: Torrejoneras, Nahia Sierra și Carlota Aguilar, vicecampioane ale Spaniei la cluburile de volei pe plajă la categoria copii