#Madrid –

Comunitatea Madrid încurajează participarea la Rock A LA PAR, o inițiativă destinată persoanelor în vârstă cu dizabilități intelectuale care caută în principal chitariști, cântăreți, basiști, claviști și bateri pentru a forma o trupă de muzică care, pe lângă faptul că servește să-și arate talentul, este o cale de promovare a integrării lor profesionale depline în acest domeniu cultural.

Cei interesați (rezidenți ai Comunității Madrid) trebuie să trimită cererea înainte de 10 septembrie prin intermediul site-uluirockalapar.comîmpreună cu un videoclip în care își demonstrează abilitățile. Guvernul regional colaborează cu acest proiect dezvoltat de Fundația A LA PAR cu muzicienii David Summers, de la Hombres G, și Pedro Andrea.

Castingul va fi realizat de specialiști din zona psihosocială a entității, care, împreună cu Pedro Andrea, vor studia profilurile primite. Următoarea fază, în toamnă, va fi audițiile în persoană. Odată ce membrii grupului au fost selectați, noua trupă va începe repetițiile.

Obiectivele proiectului sunt organizarea de concerte și chiar înregistrarea unui album prin care să demonstreze societății de ce sunt capabili persoanele cu dizabilități intelectuale și să servească drept exemplu și inspirație pentru dezvoltarea altora într-o situație similară. Pe parcursul întregului proces, aceștia vor avea sprijinul profesioniștilor de la A LA PAR, atât din punct de vedere muzical, cât și psihosocial.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid încurajează participarea la Rock A LA PAR pentru a forma un grup muzical compus din persoane cu dizabilități