#AlcaladeHenares – Duminică, 25 august cu şiBaletul Folclorico de Madrid și spectacolul său „Două dinastii în dans” vor deschide un nou ciclu de Las Noptile al Curtecare anul acesta revin la decorul incomparabil al Curte de Santo Tomás de Villanueva de la Universitatea Cisneriana.

Ciclul va continua cu spectacole cu sigiliul Alcalaíno. Luni, 26, va fi rândul de la Academia Belén Rodríguezcare va oferi spectacolul său ‘Añoranza’. Marți, 27, va fi rândul Grupului Alcalá de Henares Zarzuela și emisiunii sale „Exitos de siempre”. Compania de dans Azucena Rodríguez va fi protagonistă cu „Sueños” miercuri, 28. Între timp, pe 29 august, Compania de dans Pilar Barbancho va interpreta „Del Son al soniquete”. Vineri, 30, va fi rândul companiei de balet Albéniz, care va prezenta „Antología de la Danza Española”, iar sâmbătă, 31, va închide din nou un spectacol local cu Sonia Andrade ca protagonistă numit „Copla Symphony, acompaniat de Ansamblul Sapere Aude de Tineret Muzical.

Consilierul pentru Festivaluri și Tradiții Populare, Antonio Saldaña, a asigurat că „este un privilegiu să ne bucurăm de artiștii noștri locali și de grupurile de renume național într-o enclavă unică precum Curte de Santo Tomás de Villanueva, în fața unui public care este întotdeauna foarte dedicat și care cu siguranță va epuiza fiecare spectacol.”

Toate spectacolele vor avea loc la ora 22:00. Intrările Acestea vor fi puse în vânzare începând cu 21 august pe site-ul www.culturalcala.es și la casa de bilete a Teatro Salón Cervantes.

Sursa: Nopțile Patio se vor întoarce în curtea din Santo Tomás de Villanueva la Târgurile din 2024