#AlcaladeHenares – Sala de plen a Consiliului Local a fost scena prezentării LVII Trofeului Cervantes și a IV-a Trofeu Dulcinea Fotbal organizate de Real Sociedad Deportiva Alcalá și care va avea loc pe 31 august pe Stadionul Municipal din Val. Prima echipă feminină va înfrunta CFF Olympia Las Rozas la Dulcinea începând cu ora 11:00, iar prima echipă masculină rojillo va înfrunta Arandina CF începând cu ora 20:00 la Trofeul Cervantes.

Primarul orașului Alcalá de Henares, Judith Piquet, a prezidat acest eveniment de prezentare, la care au participat și consilierul pentru educație și sport, Lola López Bautista, și președintele RSD Alcalá, José Antonio Pareja, precum și alți membri ai Corporaţia Municipală şi clubul.

Piquet a subliniat că trofeele de vară de la Alcalá „sunt o tradiție sportivă în orașul nostru”, strâns legată și de Târguri și Festivaluri, dintre care jucătorii roșii vor fi predicatorii centenarului clubului care este comemorat în 2024. .

„Pentru acest consiliu este o sursă de mândrie și o mare onoare să poți conta pe o instituție veche de un secol precum RSD Alcalá, deoarece constituie o altă expresie a solidității și bogăției unui oraș și a unui cetățean cu istorie. și rădăcini ca ale noastre”, a declarat primarul, care a reamintit și tradiția Trofeului Cervantes, „cel mai longeviv din Comunitatea Madrid și unul dintre cele mai vechi turnee de fotbal de vară din Spania”.

Cu acest trofeu pe cale de a sărbători cea de-a 57-a ediție, Piquet a subliniat și importanța la nivel regional a Trofeului Dulcinea Fotbal Feminin, care se va desfășura la a patra ediție și care reprezintă „încă un salt pentru egalitate, pentru respect și pentru valori. în sport.”

Sursa: Trofeele Cervantes și Dulcinea ale RSD Alcalá au fost prezentate la Primăria Alcalá