#AlcaladeHenares – Primarul orașului Alcalá de Henares, Judith Piquet, a ținut să ureze locuitorilor din Alcalá Târguri fericite înainte de începerea evenimentelor înainte de începerea Târgurilor din 2024. Piquet a fost însoțit de consilierul pentru Festivaluri și Tradiții Populare, Antonio Saldaña. și de către strigători, reprezentanți ai RSD Alcalá, echipa de fotbal a orașului, care anul acesta și-a sărbătorit centenarul.

Primarul a reiterat mesajul pe care l-a transmis deja cetățenilor anul trecut și a urat „tuturor locuitorilor din Alcalá să se distreze cu mare responsabilitate, cu respect și cu multă inimă”. „Toți uniți, așa cum încercăm întotdeauna să facem în Alcalá în evenimentele noastre majore, vom face posibil să trăim câteva zile de neuitat și să demonstrăm că Alcalá este, pe lângă orașul patrimoniului, istoriei și culturii, oraș al bucuriei și al sărbătorii”, a adăugat el.

De asemenea, primarul a ținut să profite de ocazie pentru a mulțumi pentru munca și angajamentul muncitorilor municipali, Poliției Locale și Naționale, Gărzii Civile, Protecției Civile „și tuturor celor care lucrează neobosit pentru ca noi, ceilalți, să ne bucurăm de Târguri. ”

El a mulțumit, de asemenea, tuturor entităților care participă la acest program de Târguri, cu mențiune specială pentru cluburi, de asemenea Gigantes și Pequentes și altor grupuri „care se asigură că atât copiii, cât și adulții au o vacanță minunată”.

De asemenea, Piquet a ținut să mulțumească „marii familii a RSD Alcalá pentru centenarul lor și pentru că a acceptat să fie strigătorii noștri, le urez succes în competiții, ca să se întoarcă curând la balconul nostru și să le putem sărbători triumfurile alături de ei. . Clubul tău reprezintă același lucru pe care Alcalá de Henares își dorește să fie: trecutul și viitorul unite într-un oraș modern, deschis, generos și, mai presus de toate, distractiv.”

Sursa: Judith Piquet: „Îmi doresc ca locuitorii din Alcala să se bucure de Târguri cu multă responsabilitate, respect și multă inimă”