#Spania – Ministrul Apărării, Margarita Robles, în cadrul vizitei la Școala Navală Militară Marín (Pontevedra).

Distribuie pe The Ministrul, însoțit de șeful Statului Major al Marinei, amiralul general Antonio Piñeiro, și de directorul comandant, căpitanul Pedro Cardona, a apreciat munca Marinei și calitatea pregătirii acestei școli pe care, începând de mâine, o va avea printre elevii săi. moştenitorul Coroanei.

„În calitate de ministru al Apărării, mă simt foarte mândru că Prințesa Asturiei efectuează această pregătire militară, care este esențială și fundamentală, deoarece poartă cu sine o serie de valori, angajament față de cetățeni, loialitate, dragoste pentru Spania și conducere. foarte important pentru cine va fi viitorul șef al statului”, a spus Robles.

„În plus, cred că are un efect de chemare și pentru tinerii noștri, băieți și fete, care știu că a servi Spania în forțele armate este ceva foarte important”, a adăugat el.

lMinistrul Robles a primit și câteva detalii despre planul de studii pentru cursul actual, în care vor fi pregătiți peste 600 de studenți naționali, și și-a exprimat mândria față de Marina Spaniolă, „care ha scris pagini grozave în istorie și că, în vremurile grele actuale, este foarte dedicat păcii în diferite misiuni.

Robles a explicat că Prințesa Asturiei „va veni mâine ca o altă elevă și se va înscrie în anul al treilea (anul) și în aceste primele luni va fi aici la școală, în același regim cu colegii ei de clasă și , prin urmare, nu există niciun tip de excepție, în afară de cele care corespund la acea vreme, ca urmare a faptului că este Prințesa Asturiei.”

DuÎn acest an universitar, școala Marín intenționează să predea 628 de elevi naționali; 489 din corpul specific al Marinei, și 139 din Corpul Comun de Apărare, pe lângă rezerviștii voluntari al Marinei. De asemenea, va fi prezența a 23 de studenți internaționali din opt țări care vor studia un curriculum complet sau, cel puțin, un semestru.

Printre progresele și provocările prezentate de acest curs, școala navală evidențiază formarea în valori sau transformarea digitală cu aplicarea inteligenței artificiale și a simulatoarelor imersive de realitate virtuală.

Mai multe informații Galerie foto pe Flickr a Ministerului Apărării Etichete: Apărare Sursa: Guvernul Spaniei – Margarita Robles vizitează Școala Navală Militară Marín pentru a afla despre planul de studii pentru intrarea mâine a Prințesei Asturiei